به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه خوراک قالبی بادمجان و پاستا را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
بیشتربخوانید
مواد لازم:
بادمجان...... ۴ عدد
نمک و فلفل..... به میزان لازم
پاستا (پنه) ..... ۵۰۰ گرم
روغن زیتون.....۱ قاشق سوپخوری
پیاز خردکرده...... ۱ عدد
سیر رنده کرده...... ۲ حبه
ذرت کنسروی..... ۳ قاشق سوپخوری
نخودفرنگی کنسروی.... ۲ قاشق سوپخوری
پنیر موزارلای رندهکرده.... ۲۵۰ گرم
تخممرغ همزده..... ۱ عدد
گوجهفرنگی خردکرده..... ۲۰۰ گرم
ریحان خردکرده ...۱ قاشق سوپخوری
اسفناج پخته......۱۰۰ گرم
مواد لازم برای تهیهی سس
روغن زیتون...... ۱ قاشق سوپخوری
سرکهی سفید..... ۲ قاشق سوپخوری
ریحان خردکرده..... ۱ قاشق سوپخوری
شکر.... ۱ قاشق سوپخوری
روشتهیه
بادمجانها را بشوئید و به کمک پوستکن از طول، به ورقههای نازک ببرید و در آب نمک بخوابانید. آنگاه پاستا را در آب جوش بریزید و بجوشانید تا نرم شود و بعد در آبکش بریزید. روغن را در تابه بریزید و روی اجاق بگذارید تا گرم شود. سپس پیاز و سیر را در آن تفت دهید تا پیاز طلائی رنگ شود. حالا ذرت و نخودفرنگی را بیفزائید و ۲ دقیقه تفت دهید. آنگاه تابه را از روی حرارت بردارید و پنیر، تخممرغ، گوجهفرنگی، ریحان و پاستا را به آن بیفزایید و مخلوط کنید. اکنون ظرف نسوزی را چرب کنید و بادمجانها را در آن بچینید به گونهای که کف و دیوارهی ظرف از بادمجان پوشیده شود و بادمجانها از دیواره بلندتر باشد اکنون قدری از مایهی فراهمکرده را روی بادمجانها بریزید و یک لایه اسفناج پخته رویش بگذارید. دوباره روی اسفناج را با مخلوط پاستا بپوشانید و لایهی دیگری از اسفناج روی آن قرار دهید تا به همین ترتیب ظرف از مواد پر شود. اینک با بادمجان – که از دیوارهها بلندتر است -روی مواد را بپوشانید و ظرف را در قالبی که تا نیمه از آب پر کردهاید، قرار دهید. حال قالب را در فر گرمکرده با دمای ۱۸۰ درجهی سانتیگراد بگذارید و به مدت تقریبی ۲۰-۲۵ دقیقه، خوراک را بپزید و با سس میل کنید.
روش تهیهی سس: همهی مواد را با هم مخلوط کنید و هم بزنید تا شکر حل شود.
منبع: شور و شیرین
انتهای پیام/