به گزارش حوزه دولت گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی رئیس جمهور در جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا با تاکید بر ضرورت تشکیل تیمهای ویژه نظارت برای افزایش مراقبتها و رعایت کامل اصول بهداشتی، اظهار کرد: همه بخشهایی که به نوعی وظیفه نظارت دارند باید نظارتها را تشدید کنند تا مراعات بهداشتی افزایش یابد در غیر اینصورت نمیتوانیم از این موج عبور کنیم.
روحانی با بیان اینکه قانون و مقررات برای برخورد با کسانی که بهداشت عمومی را به خطر میاندازند وجود دارد، گفت: متاسفانه سطح رعایت نکات بهداشتی زیر ۶۰ درصد است درحالی که باید بالای ۹۰ درصد باشد، دو هفته پیش رو بسیار حساس است و چارهای نداریم جز اینکه در زمینه مراقبتها و نظارتها اقدامات را تشدید کنیم.
رئیس جمهور با اشاره به آخرین آمارها از وضعیت بیماری در استانها افزود: متاسفانه آمار و ارقامها امروز نشانگر این بود که بیشتر استانهای ما هنوز در مسیر پیک این بیماری هستند و به قله پیک چهارم نرسیده اند. در ۱۸ استان به طور ویژه شرایط مناسب نیست که ۷ استان از میان آنها وضعیت بدتری دارند.
وی اظهار کرد: متاسفانه آمار گواه آن است که خود مردم آنچنان که باید دستورالعملها را مراعات نمیکنند و از مردم میخواهم که در این ماه مقدس و مبارک اجرای پروتکلها را به عنوان یک وظیفه دینی و اخلاقی و وظیفه قانونی و همچنین وظیفه انسانی بدانند.
رئیس جمهور با بیان اینکه منشا نگرانی ما از آمار ارائه شده بر این مبناست که امکانات زیرساختی، بهداشتی و درمانی کشور نامحدود نیست، تصریح کرد: از آن مهمتر نیروی انسانی است که تلاش میکنند و توانمندی آنها به هر حال نامحدود نیست و باید با همه توانمان مراعات کنیم. البته مرز تحمل جامعه هم همیشه باید مدنظر باشد، مردم هم سطح تحملشان یک سطح تحمل خاصی است.
روحانی خاطرنشان کرد: هم دولت و هم مردم وظایفی دارند که دوشادوش هم باید این وظایف را اجرا کنند. دولت وظیفه تامین مایحتاج عمومی مردم را دارد و متاسفانه در هفتههای گذشته دیدید که وقتی حتی یک مورد از مایحتاج عمومی مردم دچار مشکل شده بود، مردم چه سختیهایی کشیدند و چه صفهایی تشکیل شد که هم برای شیوع کرونا تشدیدکننده بود و هم خودِ مردم را دچار مشکل کرده بود.
رئیس جمهور با اشاره به کاهش شدید بارشها در سالجاری و همزمان افزایش مصرف برق اضافه کرد: در شرایط خشکسالی مردم عزیز باید مراعات کنند و البته دولت هم باید همه توان خود را به کار گیرد. اگر یک روز برق، آب، تلفن یا اینترنت قطع شود چه مشکلاتی برای مردم ایجاد میشود؟ از همه وزرا و کارگزارانی که نگذاشتند یک روز در این زمینه برای مردم مشکل حادی پیش بیاید و مردم در این شرایط سخت بیماری مشکلات مضاعفی داشته باشند، تشکر میکنم.
وی تامین امکانات بهداشتی و درمانی را از دیگر وظایف برعهده دولت عنوان کرد و گفت: لازم میدانم نکاتی را برای مردم توضیح دهم، چون متاسفانه مسائل به طور روشن برای مردم توضیح داده نمیشود و عدهای هم هستند که از هر فرصتی میخواهند سوء استفاده کنند.
رئیس جمهور ادامه داد: مردم عزیز بدانند ما برای اینکه بتوانیم یک نوع واکسن از سبد کوواکس تهیه کنیم نیاز به حداقل ۱۷۸ میلیون دلار پول دارد، البته پول آن را داریم، اما مساله جابجایی این پول است. وقتی میگوییم تحریم روی همه زندگی مردم تاثیر میگذارد، بعضیها باور نمیکنند. مثل اینکه خبر ندارند اداره کشور چگونه است.
روحانی اولویت اول دولت در این مقطع را تامین و خرید واکسن دانست و تاکید کرد: به رئیس کل بانک مرکزی دستور دادم و گفتم اولویت اول تامین ارز را به خرید واکسن اختصاص دهند. هیچ اولویتی بالاتر از این نیست. همه در حال تلاش شبانه روزی برای تامین واکسن هستند و اگر امکان بر روی کاغذ آوردن این تلاشهای شبانه روزی مقدور بود، مردم میدیدند که چه زحماتی کشیده میشود.
وی با بیان اینکه تحریم یک جنایت بزرگ است که در تاریخ ایران اتفاق افتاده، اظهار کرد: متاسفانه یک عده در باندبازیهای خودشان تلاش میکنند همه تقصیرها را به گردن دولت بیاندازند و حاضر نیستند بفهمند که تحریم چه مشکلاتی برای اداره کشور ایجاد کرده است.
روحانی تصریح کرد: با وجود همه این مشکلات تامین واکسن اولویت اصلی و اول دولت است و به امید خدا با برنامه ریزیهایی که انجام شده، از اواخر اردیبهشت ماه شرایط واکسیناسیون تغییر کرده و وضعیت بهتر خواهد شد. وزارت بهداشت نیز باید سامانهای را راه اندازی کند که تمام اطلاعات واکسیناسیون بر روی آن در دسترس همگانی باشد.
رئیس جمهور با تاکید بر اینکه دولت با نهایت توان از تولید واکسن در داخل تا رسیدن به نتیجه نهایی حمایت خواهد کرد، ادامه داد: ویروس کرونا هنوز ناشناخته است و معلوم نیست چند مدت دیگر زندگی بشر را تحت تاثیر قرار دهد و شاید مثل ویروس آنفلوآنزا هر از گاهی با یک جهش جدید گریبانگیر بشر باشد؛ لذا تولید واکسن در داخل میتواند یک پشتوانه و اطمینانی برای مقابله موفق با شیوع کرونا ایجاد کند.
وی با بیان اینکه دولت از روز اول احراز ورود ویروس کرونا به کشور تمام توان خود را برای مقابله با آن به کار گرفته است، خاطرنشان کرد: وظیفه اصلی و اساسی در مقابله با شیوع کرونا بر عهده مردم است که با مراعات دستورالعملهای بهداشتی تاثیر تلاشهای دولت در مقابله با این معضل را افزایش دهند. انجام واکسیناسیون همگانی و رایگان بر عهده دولت است و حتما این کار انجام خواهد شد، اما حتی بعد از آن نیز رعایت دستورالعملهای بهداشتی ضروری و لازم است.
رئیس جمهور گفت: اولا باید زمان تشخیص کرونا هر چه بیشتر کاهش یابد و پس از محرز شدن ابتلای یک فرد، باید این موضوع سریعا علاوه بر خود او، به خانواده و محل کارش نیز اعلام شود، چون متاسفانه بعضیها خودشان مراعات نمیکنند. بارها این موضوع مهم را تکرار کرده ایم، اما هنوز متاسفانه این کار انجام نمیشود.
روحانی همچنین با ابراز نگرانی از شیوع نوع جدید و جهش یافته ویروس کرونا در هند، اظهار کرد: باید به طور جدی مراقبت کنیم تا ویروس جهش یافته هندی به کشور وارد نشده و گرفتاری جدیدی برای مردم ایجاد نکند.
رئیس جمهور همچنین تاکید کرد که بهتر است در شرایط قرمز کرونایی، یک خط قرمزی هم برای حاشیه سازی داشته باشیم و مدتی حاشیه سازی را کنار بگذاریم تا با همیاری و همکاری یکدیگر بتوانیم از وضعیت دشوار فعلی عبور کنیم.
انتهای پیام/
این حسن قفل میکنه بعد کلید را میندازه در رودخانه
مگه ما تحریم نیستم پس چطور
از چین انگلیس هند و غیره کرونا وارد میشه
اکثر نقاط ترکیه در نقشه کرونا، قرمز بود اما چرا مرزها با ترکیه به رغم هشدار صریح وزارت بهداشت بسته نشد؟
کرونای انگلیسی پیش از عید هم در خوزستان شیوع پیدا کرده بود اما چرا تا پیش از سفرهای نوروزی اوضاع چنین آشفته نشد؟
یکی از مهمترین علل شیوع گسترده کرونا در کشور و وضعیت فعلی، ضعف شدید قوانین بازدارنده ضدکرونا در هفته های آخر سال و سپس صدور اجازه سفرهای نوروزی بود.
که روحانی میتازونه
از آدم کشتن هم که ابایی ندارند.
علی برکت الله
حق دارند ،بروند بیرون برای کسب درآمد ، مگر شما به آنها چه داده اید، شما به وظیفه خود عمل کند ، اکثر مردم هم رعایت خواهند کرد ، با کسانی هم که رعایت نمی کنند برخورد کنید ،
مردم شما را اصلا قبول ندارن به چه حقی دوباره برجام 2 را درست می کنی تا یک ذلت وننگ دیگر برای مردم ودولت بعدی بجا بگذاری
دیگه ازت خسته شدیم .
همه چیز کیفیتش رو از دست داده حتی آموزش . با حضوری بودن امتحان این کیفیت بر نمی گرده .
از خیر خیلی چیزها باید گذشت . امتحانات را غیر حضوری کنید .
باز بودن راهها در ایام عید
نتیجه
موج چهارم
نتیجه
تا برج 2 یا 3 کنترل می شود
نتیجه انتخابات، همه شهرها آبی، پر شور
سیاست پدر و مادر نداره
نتیجه جون آدم ها اولویت نیست، انتخابات اولویت هست
این ویروس با این ورژنهاش که هر روز داره آپدیت میشه حالا حالاها هست...
همه جارو ببندید ولی امتحان نهایی هارو حضوری کنید
چن روز نشده تمام هشدار هاتون خراب میشه و کل کشور مبتلا به کرونای هندی و انگلیسی میشه
جناب وزیر اموزش و پرورش:
خانه از پای بست ویران است
خواجه در بند نقش ایوان است
به جای اینکه امتحان نهایی رو حضوری کنی و با جون ماها بازی کنی که مثلا از تغلب ها جلوگیری کنی به جاش به فکر عدالت اموزشی باش که حقمون ضایع نشه
یه جستجو برن توی اینترنت ببین کشور ایران چه پتانسیلی داره... البته از پشت شیشه مانیتور کامپیوتر نه از پشت شیشه ماشین بنزت....
زحمت عزیزان متخصص خودمون هست .چه حیف که یکم پول به بهداشت جهانی
ندادیم تا زودتر تولید شود