به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، مصرف مواد غذایی مناسب در وعده افطار تا سحر علاوه بر انجام وظیفه معنوی، به حفظ سلامت روزه داران نیز کمک می کند .
متخصصان تغذیه معتقدند، بهتر است افطار با مایعات گرم آغاز شود و در وعده شام غذاهای سبکی مثل نان و پنیر و سبزی مصرف شود و حتی الامکان از مصرف غذاهای چرب و سرخ کرده، خودداری شود.
همچنین مصرف نان های سبوس دار مثل نان سنگک باعث حفظ آب در بدن می شود. مصرف میوه ها نیز در وعده های افطار تا سحر، باعث آسان تر شدن روزه داری می شود.