طرز تهیه رولت مرغ و گوشت یک غذای خوشمزه با طعمی ماندگار

در گزارش زیر طرز تهیه رولت مرغ و گوشت را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستور تهیه رولت مرغ و گوشت را به شما آموزش  دهیم.

مواد لازم:

سینه مرغ چرخ شده  ۱ عدد
گوشت قرمز چرخ شده  ۲۰۰ گرم
زعفران دم کرده پر رنگ  ۱ قاشق غذا خوری
 پیاز بزرگ  ۱ عدد
نمک و زردچوبه و ادویه به مقدار لازم

مواد میانی رولت

گردو خردشده  ۲/۳ پیمانه
رب انار  ۲ قاشق غذا خوری
رب گوجه فرنگی ۱/۲ قاشق غذا خوری
زرشک ۲ قاشق غذا خوری
پیاز کوچک ۱ عدد

مواد سس

رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری 
زعفران دم کرده ۱ قاشق غذا خوری
 آب جوش  ۲ لیوان
  آبغوره  ۱ قاشق غذا خوری
 آلو خورشتی  ۶ عدد


بیشتر بخوانید

آموزش آشپزی؛ از املت قارچ و سبزیجات به چند روش مختلف و کو‌کو فسنجان مقوی تا چند دسر خوشمزه مخصوص ماه رمضان + تصاویر


طرز تهیه:

پیاز رو رنده میکنیم و آبش رو خوب میگریم بعد گوشت و مرغ رو بهش اضافه میکنیم. زعفران و نمک و ادویه و زردچوبه رو هم همین طور و حسابی ورزش میدیم.

میزاریم یخچال تا حدود یه ساعتی بمونه تا قشنگ مزه دار بشه.

توی یه تابه یه کم روغن میریزیم مواظب باشید که روغنتون کم باشه تا روان نشه و پیاز کوچیک رو خرد کرده و کمی که تفت خورد بهش گردو و زرشک و رب‌ها رو اضافه میکنیم و باهم تفتشون میدیم.

حالا یه کیسه فریزر رو چرب میکنیم با دست از گوشتمون اندازه یک توپ برمیداریم رو کیسه فریزر پهن میکنیم به اندازه تقریبا ۱ سانت و به شکل مربع یا مستطیل میتونید توی یه سینی این کارو انجام بدید.

بعد از موادمون روش میریزیم و کامل پخش میکنیم و با کمک نایلون رولش میکنیم و گوشه‌های نایلون رو محکم میکنیم و دوباره میزاریم کمی یخچال بمون تا فرم بگیره. بعد تو روغن دو طرفشو سرخ میکنیم.

و در آخر برای سس توی آب جوش رب رو حل میکنیم و زعفران و آبغوره و کمی نمک میزنیم و روی رولت هامون میریزیم چند تا آلو خورشتی هم اضافه میکنیم؛ و میزاریم بپزه تا رولت‌ها مغز پخت بشن با حرارت کم.

منبع:سرآشپز پاپیون

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.