به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستور تهیه دسر هلندی را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم:
شیر ۲ لیوان
آرد ۲ قاشق غذاخوری صاف
نشاسته ذرت ۱ قاشق غذاخوری صاف
موز ۱ عدد
پودر ژله موز ۱ پاکت
شکر ۱/۲ لیوان
خامه صبحانه ۲ قاشق غذا خوری
نمک ۱ پنس
وانیل نوک قاشق چای خوری
بیشتر بخوانید
طرز تهیه:
اول دو قاشق از پودر ژله رو بذارید کنار وبقیشو با ۳/۴لیوان آب جوش حل کنین و ته ظرفای سروتون که بهتره شیشهای باشه بطور هم اندازه بریزین وبذارین یخچال تا خودشو بگیره.
تو این مدت شیر +آرد +نشاسته ذرت +خامه صبحانه +نمک +دو قاشق پودر ژله رو با هم توی یه قابلمه بریزین وروی شعله متوسط با همزن دستی بزنین تا مثل فرنی بشه.
موز ریز خرد شده رو توی موادتون بریزین وهم بزنین وانیل رو اضافه کنین و شعله گاز رو خاموش کنین و منتظر باشین تا یکم از حرارت بیفته وولرم بشه.
حالا ظرفای ژله رو از یخچال بیارین بیرون و از مواد بطور مساوی روی ژلهها بریزین و بذارین یخچال تا خودشو بگیره.
روشو با ترافل یا شکلات یا موز تزئین کنین وتمام.
سایر نکات
اگه پودر ژله اضافی دارین بهتره روشونم یه ذره ژله بریزین.
اصلا ژله موز رو با ژله دیگه جایگزین نکنین چون این یه دسر موزی هست.
برای ریختن مواد پودینگی، عجله نکنین اول منتظر باشین ژله کامل خودشو بگیره بعدا.
خامه نداشتین بجاش از کره استفاده کنین.
منبع:سرآشپز پاپیون
انتهای پیام/