به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، بیمارستان صحرایی یکصد تختخوابی برای ارائه خدمات مطلوب به بیماران کرونایی در حیاط بیمارستان الزهرا برپا شده است، عملیات احداث این بیمارستان به درخواست مسئولان بهداشت و درمان استان اصفهان و با حمایت ارشد نظامی ارتش در استانهای اصفهان، یزد و چهارمحال بختیاری در دستور کار قرار گرفت.
سیستم بهداشتی و درمانی این مرکز درمانی با مجهزترین سامانههای موجود، از جمله تختهای مجهز، سامانههای سرمایشی و گرمایشی و تصفیه هوا تجهیز شده است.
در بخشی از پیام امیر سرتیپ کیومرث حیدری فرماندهی نیروی زمینی محوری و قهرمان ارتش جمهوری اسلامی ایران به مناسبت افتتاح این بیمارستان آمده است: کادر درمانی و پزشکی بیش از یکسال است در خط مقدم مبارزه و مقابله بی امان با این ویروس منحوس قرار دارند.
او افزود: ارتش جدای از این مردم نیست و همواره دلش برای سلامتی مردم عزیز میتپد و در کنار حفظ آمادگی و شایستگی رزمی در راستای حفاظت و حراست از کیان و مرزوبوم و میهن اسلامی که حتی خیال خام تجاوز به کشور عزیزمان را از مخیله دشمنان قسم خورده نظام پاک مینماید، بحث مردم یاری در حوادثی همچون زلزله و سیل و اخیرا کرونا را در طرحهای خود گنجانده و همواره در این گونه حوادث، با تمام امکانات و تجهیزات و کارکنان مستعد، پای کار بوده و خود را به انجام هرچه بهتر این امر مهم و خداپسندانه مقید و ملزم میداند.
فرماندهی نیروی زمینی محوری و قهرمان ارتش جمهوری اسلامی ایران در این پیام تصریح کرد: براین اساس و در راستای عمل به اوامر مطاع فرماندهی معظم و معزز کل قوا و در تحقق هرچه بیشتر شعار «ارتش فدای ملت» نیروی زمینی محوری و قهرمان ارتش جمهوری اسلامی ایران در شرایطی که موج چهارم شیوع ویروس منحوس کرونا اکثر نقاط کشور را درگیر کرد به منظور کمک به افزایش ظرفیت و فضای بیمارستان جهت رسیدگی مطلوبتر به بیماران کرونایی نیازمند بستری، با استفاده از ظرفیتهای موجود این بیمارستان یکصد تختخوابی را در شهر اصفهان مستقر و افتتاح مینماید.
او اضافه کرد: امیدواریم که به یاری خداوند تبارک و تعالی هرچه سریعتر بساط این ویروس منحوس در ایران اسلامی و سراسر پهنه گیتی برچیده شود.
ارشد نظامی آجا در استانهای اصفهان، یزد و چهارمحال و بختیاری گفت: طی سالیان زیاد ارتشهای جهان برای نجات جان سربازان میادین نبرد تلاش میکردند و این تلاش منجر شد علم نظامی پزشکی در ارتشها بوجود بیاید که امروز به این علم طب رزم میگویند.
امیر محسن آذر افروز ادامه داد: در این راستا بیمارستانهای صحرایی و سیار برای خدمات سریع و مطلوب پزشکی در نظر گرفته شد.
او اضافه کرد: در شرایط بحران و بلایای طبیعی که مردم نیازمند یاری هستند بیمارستانهای صحرایی در منطقه و نزدیک آن مستقر میشوند.
ارشد نظامی آجا در استانهای اصفهان، یزد و چهارمحال و بختیاری بیان کرد: امروز مهمترین خصوصیات بیمارستان صحرایی سیار و محمول بودن است، این بیمارستان یکصد تختخواب دارد، اما قابل توسعه به حدود ۱۴۰ تختخواب است.
انتهای پیام/م