به گزارش خبرنگار کشتی و رزمی گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، عباس جدیدی با اشاره به موضوع جایگاه روابط بین الملل در ورزش و چگونگی بدست آوردن کرسیهای بین المللی اظهار کرد: چارچوب مدیریت ورزش کشور به خصوص کشتی هیئتی و مرامی است، اما آنچه که در فضای بین الملل رخ میدهد بسیار متفاوت و سیستماتیک است.
وی افزود: در فرآیند کسب کرسیهای بین المللی ۹۵ درصد از مسائل و اقدامات پیش از ورود به انتخابات بسته میشود یعنی پیش از آن که جلسه تشکیل شود همه میدانند چه کسی برگزیده میشود.
نایب قهرمان المپیک با بیان این که به دست آوردن کرسیهای بین المللی یک کار تیمی و فشرده است، اظهار کرد: رسیدن به این جایگاه، هماهنگی بین دستگاههایی، چون وزارت ورزش، کمیته المپیک، فدراسیونهای مربوطه و در راس تمام این بخشها، وزارت امور خارجه را میطلبد یعنی ظرفیت بالای سفارتخانههای ایران در کشورهای مختلف و تخصص بالایی که در اختیار دارند در رسیدن به این هدف موثر است.
جدیدی، رسیدن به جایگاههای بین المللی را نیازمند نگاه فراملی دانست و بیان کرد: متاسفانه نمایندههای ایران پشتیبانی نمیشوند و باید با دلارهای سعودی که قدرت بالایی در لابری گری دارند رقابت کنند.
به عقیده وی هر شخصی غیر از علیرضا دبیر، به عنوان رئیس فدراسیون کشتی ایران در فضای انتخابات شورای آسیا حضور داشت کسب کرسی برای ایران بسیار راحتتر بود.
قهرمان کشتی جهان در توضیح مطلب فوق عنوان کرد: مقصود این نیست که آقای دبیر برای به دست آوردن این جایگاه تلاش نکردهاند، اما یک اتفاق تلخ در آن روزها رخ داد که مربوط به وطن فروشی و خیانت عدهای بود. یک روز پیش از انتخابات، یک آقا و یک خانم که در فدراسیون رسول خادم عضو موثر و فعال بودند و در اتحادیه جهانی کشتی کارمند هستند، در محل برگزاری حضور یافتند.
جدیدی ادامه داد: موبایلهای خود را به هم نشان دادند و شروع به ایمیل زدن و ارسال پیام صوتی و متنی در واتس آپ کردند به طوری که نماینده کشور تاجیکستان که همیشه به ایران رای میداد، به سراغ ما آمد و درباره این خیانت سخن گفت.
وی تاکید کرد: از دستگاههای اطلاعاتی و امنیتی کشور و حراست وزارت ورزش درخواست کردیم این موضوع را پیگیری کنند. به هرحال این موضوعی است که در جریان برگزاری انتخابات به نمایندگان ایران انتقال پیدا کرده است و این افراد باید در محکمه حاضر شوند و از خود دفاع کنند.
جدیدی به محتوای برخی از پیامهای رد و بدل شده در فضای انتخابات اشاره کرد و گفت: یکی از این پیامها مربوط به گزارش دوپینگ من حدود ۳۰ سال پیش بود که البته در دادگاه فیلا حضور یافتم و درباره این اتهام پاسخ دادم و پرونده بسته شد و من در سالهای بعد در رقابتهای جهانی شرکت و مدال کسب کردم.
گفتنی است عباس جدیدی قهرمان جهان و عنواندار المپیک به عنوان نماینده ایران برای پست دبیرکلی شورای کشتی آسیا کاندیدا شده بود، اما نتوانست در این انتخابات موفق شود.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/