در گزارش زیر طرز تهیه شامی کره‌ای را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، وانجاجئون یا همون شامی سرخ شده از غذا‌های کره‌ای محبوبه که بیشتر توی مناسبت‌ها و عید‌ها استفاده میشه. این نوع شامی از ترکیب گوشت همراه با سبزیجات و توفو تشکیل میشه.

مواد لازم

 ۴۰۰ گرم گوشت گوساله
 ۲۰۰ گرم توفو له شده
 نصف پیاز متوسط
 نصف هویج
 ۲ عدد پیازچه ریز خرد شده
 ۱ قاشق غذا خوری روغن کنجد
 ۳ حبه سیر
 ۳ عدد تخم مرغ
 ½ لیوان آرد
 نمک و فلفل


بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی؛ از استیک سالیسبوری با قارچ و سینه مرغ با سس باربیکیو تا کله جوش به سبک شهر‌های مختلف ایران + تصاویر


دستور تهیه

گوشت، پیاز خرد شده، هویج، پیازچه، سیر، توفو، روغن کنجد، نمک و فلفل رو توی ظرفی بریزید و با دست خوب ورز بدید.

تخم مرغ‌ها رو توی ظرفی بشکنید و خوب هم بزنید تا یکدست بشه.

به اندازه یک توپ گلف از گوشت بردارید و کف دستتون بهش شکل بدید. گوشت رو توی آرد بذارید تا دو طرفش خوب به آرد آغشته بشه.

بعد از آرد گوشت رو توی تخم مرغ هم زده فرو ببرید و سریع خارج کنید. سپس اون رو توی ماهیتابه‌ای که از قبل با روغن بر روی گاز قرار دادید تا گرم بشه، سرخ کنید.

هر طرف از گوشت باید به مدت ۲ تا ۴ دقیقه توی روغن سرخ بشه.

منبع: غذا پز

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.