به گزارش حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از اسپوتنیک، دکتر میخائیل گینسبورگ، متخصص تغذیه روسی اعلام کرد که طبق نتایج مطالعات اخیر آنگونه که تصور میشد، کلسترول موجود در تخم مرغ برای بدن مضر نیست.
این پزشک در یک مصاحبه تلویزیونی گفت: اعتقاد براین بوده است که کلسترول موجود در تخم مرغ به طور خاص باعث آترواسکلروز یا تصلب شرایین میشود، اما این نظر اخیراً تغییر کرده است.
او میگوید: به تازگی، شواهدی به دست آمده که نشان میدهد کلسترول رژیم غذایی عملاً بر میزان کلسترول" بد "در خون تأثیر نمیگذارد، زیرا کلسترول در واقع یک ماده غذایی خوب است و بدن از آن در تولید اسیدهای صفراوی، تعدادی از هورمونها و ویتامین D تحت تأثیر نور خورشید استفاده میکند.
گینزبورگ اضافه میکند که به طور کلی تخم مرغ یک ماده غذایی مفید برای بدن است، زیرا حاوی مواد مغذی بسیاری است.
او میگوید: تخم مرغ فقط پروتئین نیست، بلکه حاوی مواد مهم دیگری مانند فسفولیپیدها و لاسیتین نیز است. همچنین تخم مرغ حاوی ویتامینهای محلول در چربی، ویتامین A و D است که اغلب در غذاهای زمینی یافت نمیشود، بلکه در غذاهای دریایی باید آن را جستجو کرد. تخم مرغ همچنین حاوی ویتامین B۶ و B۱۲ است.
این پزشک اظهار کرد: تخم مرغ یک غذای روزانه برای انسان است، بنابراین میتوان پنج روز در هفته از آن استفاده کرد.
به گفته متخصصان سرویس بهداشت ملی در انگلیس، بهتر است تخم مرغ به صورت آب پز مصرف شود.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/