یک متخصص تغذیه روسی گفت: رنگ پوسته تخم مرغ تاثیری در کیفیت آن ندارد زیرا ترکیب شیمیایی تخم‌ها به خوراک بستگی دارد.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از العالم، دکتر تامارا برونسوا متخصص تغذیه در مرکز تحقیقات تغذیه‌ای و بیوتکنولوژی روسیه، اظهار کرد: تخم مرغ گنجینه‌ای از ویتامین‌ها و عناصر میکرو معدنی است؛ به گونه‌ای که حاوی ویتامین‌های B9 ,E ,A ,D ،کلسیم، پتاسیم، فسفر، آهن، روی و سلنیوم و همچنین حاوی کولین است که سطح کلسترول در خون را تنظیم می‌کند.

این پزشک متخصص افزود: بسیاری از نظرات مشهور در مورد فواید تخم مرغ با واقعیت مطابقت ندارند. برای مثال، این باور گسترده وجود دارد که زرده نارنجی از سایر زرده‌ها مفید‌تر است اما این یک توهم است زیرا رنگ زرده به ترکیب خوراک بستگی دارد.

او تصریح کرد: مواد اصلی خوراک مرغ گندم، ذرت و مواد افزودنی بیولوژیکی است که به جذب کاروتِن از ذرت و یونجه کمک می‌کند. به دلیل افزایش کاروتنوئید‌ها در خوراک یا مکمل‌های اضافه شده، رنگ زرده تخم مرغ روشن‌تر می‌شود اما این به این معنا نیست که آن تخم مرغ مفید‌تر است.

چه نوع تخم مرغی را برای مصرف انتخاب کنیم؟

تامارا برونسوا افزود: همین امر در مورد پوسته تخم مرغ نیز صدق می‌کند، به گونه‌ای که رنگ پوسته تخم مرغ تاثیری در کیفیت آن ندارد؛ زیرا ترکیب شیمیایی تخم‌ها به خوراک بستگی دارد.

این متخصص تغذیه می‌گوید: اگر تخم مرغ را از دسته C0 یا C۲ بگیریم، نمی‌توانیم بگوییم کدام یک از آن‌ها مفیدتر است، زیرا ترکیب شیمیایی هر دو یکی است، یعنی همه چیز مستقیماً به خوراک بستگی دارد.

او یادآوری کرد: تخم‌ها بر اساس وزن به دسته‌هایی تقسیم می‌شوند؛ برای مثال وزن تخم مرغ درجه یک ۷۵ گرم و بیشتر است، در حالی که وزن تخم مرغ درجه دو ۳۵-۴۴ گرم است.

این متخصص توصیه می‌کند: تخم مرغ باید کمی قبل از استفاده شسته شود تا آلودگی پوسته از بین برود، زیرا شستن زودهنگام تخم مرغ، ماندگاری آن را کاهش می‌دهد.


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار