به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد، حسین دهقان منشادی، مسئول کمیته گردشگری خوراک و نماینده بینالمللی فدراسیون جهانی راهنمایان گردشگری، از برگزاری تورهای خوراکی و معرفی ۱۵ غذای یزدی به همراه نوشیدنی، دسر و پیشغذای متناسب با آنها خبر داد.
او همچنین تولید اولین برنامه صوتی با موضوع خوراک در استان را از دستاوردهای جدید گردشگری خوراک استان دانست که از شهرستان ابرکوه آغاز شده و تمامی شهرستانهای استان را در بر خواهد گرفت و با حمایت دستگاههای اجرایی قابل سرو در لیست غذایی رستورانهای سطح شهر است.
دهقان منشادی ادامه داد: همچنین برنامههای اطلس ملی خوراک و جشنوارههای محصولات کنجدی و میوههای فصل نیز در استان برگزار خواهد شد.
انتهای پیام/ع