به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، استراتای مرغ و پنیر یک ترکیب محبوب و جذاب با پنیر گودا و سیر است که شما میتوانید به راحتی تنها در چند مرحله آن را در خانه تهیه و نوش جان کنید. طرفداران فستفود یا کسانی که میانه چندانی با غذاهای سنتی ایرانی ندارند، بارها مرغ و پنیر و ادویههای متفاوت را با هم مخلوط و غذاهای متفاوتی را با کمکشان طبخ کردهاند. اگر شما هم یکی از طرفداران پنیر گودا هستید، با کمک دستور پختی که در ادامه آوردهایم، استراتای مرغ و پنیر را آماده کنید. این یک غذای متفاوت و خوشمزه است که از تهیهاش پشیمان نخواهید شد.
این غذا که میزان قابل توجهی پروتئین و کمی چربی دارد، گزینهای مناسب برای ورزشکارانی است که قرار است چند ساعت بعد از خوردن آن به باشگاه بروند. در ادامه با ما همراه باشید تا طرز تهیه این دیپ پنیری خوشمزه با مرغ را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای تهیه استراتای مرغ و پنیر
نان باگت مکعبی خرد شده دو عدد
سینه مرغ مکعبی خرد شده ۳۰۰ گرم
پنیر گودا ۲۰۰ گرم
سس خردل دو قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
پیاز یک عدد
تخم مرغ شش عدد
شیر دو پیمانه
خامه ترش ۵۰ گرم
پودر جوز هندی یک چهارم قاشق چایخوری
پودر سیر یک چهارم قاشق چایخوری
روغن زیتون چهار قاشق غذاخوری
بیشتر بخوانید:
آموزش آشپزی؛ از کیش تن ماهی و فیلو کاپ میگو تا دسر خوشمزه و جذاب کنافه شکلاتی + تصاویر
طرز تهیه
طرز تهیه استراتای مرغ و پنیر بسیار شبیه به طرز تهیه دیپ گوشت و خامه یا دیپ اسفناج و بیکن است که قبلا به شما آموزش دادهایم. این غذا، اما با استفاده از خامه ترش و پنیر گوداتهیه میشود و طعمی متفاوت و بینظیر دارد که هرکسی حداقل یکبار هم که شده باید آن را امتحان کند. برای شروع ابتدا نانهای باگت را بعد از خرد کردن بدون پوشش در معرض هوا قرار دهید تا کمی از رطوبت خود را از دست بدهند و خشکتر شوند. سینههای مرغ خرد شده را نیز با مقداری نمک و فلفل سیاه و سس خردل مزه دار کنید و آماده کنار بگذارید.
یک تابه بردارید و داخل آن مقداری روغن زیتون بریزید و پیازهای خرد شده را تفت دهید تا نرم و شفاف شوند. سپس قطعات مرغ را اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا خوب تفت داده شده و طلایی شوند سپس آنها از روی حرارت بردارید. داخل ظرفی نسوز و گود قطعات نان باگت، مرغ و پیاز را بریزید. در ظرفی دیگر تخم مرغ را با مقداری نمک و فلفل سیاه، جوز هندی، پودر سیر و خامه ترش خوب مخلوط کنید و شیر را به تدریج به آن اضافه کنید.
ترکیب آماده شده را در ظرف گود روی مواد بریزید و روی آن را با پنیر گودا رنده شده بپوشانید و داخل فر با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد ۳۰ دقیقه بپزید تا طلایی شود. استراتای مرغ و پنیر شما بعد از نیم ساعت در فر ماندن آماده خواهد شد و میتوانید آن سرو کنید؛ نوش جان!
منبع: کتاب کاله
انتهای پیام/