او ادامه داد: برای برگزاری این مجمع و انتخابات که به صورت الکترونیکی است، باید زیر ساختهایی فراهم میشد که هیچ کدام از این زیر ساخت ها فراهم نشده است.
این کارشناس بورس بیان کرد: بسیاری از افراد و نفراتی که کاندید هیئت مدیره شرکتها شدهاند، افرادی هستند که صلاحیت لازم و شرایط حضور و تجربه هیئت مدیره در این بخش را ندارند.
طاهرخانی بیان کرد: موضوع سوم این است که بسیاری از شرکتها باید ارزش گذاری شوند و تغییر اساس نامه داشته باشند که در بسیاری از آنها این اتفاق رخ نداده است.
این کارشناس بازار سرمایه تاکید کرد: طبق قانون تجارت، قوانین، اساس نامه و دستور العمل بورس هرکدام از این ایرادات میتوانست روند انتخابات را باطل کند.
طاهرخانی بیان کرد: هر سه این ایرادات هنوز حل نشده است. از سوی دیگر در برخی از مجامع یک میلیون و یا دو میلیون شرکت کننده داشتیم که برای هیچ کدام از آنها محل فیزیکی مشخصی نداشتیم و از سوی دیگر بسیاری از آنها آموزشهای لازم را ندیده بودند.
طاهرخانی با بیان اینکه در مجمع دوم بسیاری از اعضای هیئت مدیره اعتراض کردند، اظهار کرد: بنابراین برگزار کننده این مراسم وزارت اقتصاد و نمایندگان آنها در ۳۱ استان که ترکیبی از مدیران تعاون و مدیران اتاقهای بازرگانی که به عنوان هیئت نظارت در مجامع می آیند و انتخابات را برگزار میکنند که این موضوع درست نیست چراکه هیئت رئیسه باید از داخل مجمع و طبق قانون تجارت مجمع هیئت مدیره چه عملکردی سود و زیان داشته باشد، برگزار شود.
او با بیان اینکه عجلهای برای برگزاری انتخابات وجود ندارد، گفت: ۹ اردیبهشت در سال گذشته آزاد سازی سهام عدالت را داشتیم که از مجموع ۱۰۰ درصد پرتفویها ۶۰ درصد آن آزاد و ۴۰ درصد هم مقرر شد که در ۲۲ بهمن آزادسازی شود که به دلیل زیانده بودن بازار سرمایه به تعویق افتاد.
طاهرخانی در پایان تصریح کرد: باید برای برگزاری انتخابات عجله نداشته باشیم و با رفع ایرادات این مجامع را برگزار کنیم.
انتهای پیام/