به گزارش خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، قاسم احمدی لاشکی، معاون حقوقی و پارلمانی وزارت آموزش و پرورش در برنامه چاپ اول درباره آخرین وضعیت جذب نیروی انسانی در آموزش و پرورش اظهار کرد: امسال ظرفیتی معادل ۲۷ هزار و ۳۰۰ نیروی برای جذب از طریق آزمون استخدامی داشتیم که ۷۰ درصد نمره آزمون و ۳۰ درصد نمره مصاحبه آنها مشخص و کارها در حال نهایی شدن است.
او ادامه داد: البته علاوه بر پذیرفتهشدگانی که وضعیت آنها در حال تعیین تکلیف شدن است، بخشی از ظرفیت باقی مانده است و منتظر مجوز از سازمان اداری استخدامی هستیم تا برای این ظرفیت باقی مانده تکمیل ظرفیت اعلام کنیم.
احمدی لاشکی همچنین به جذب و تعیین تکلیف نیروهای نیروهای حق التدریس و آموزشیاران نهضت و مربیان پیش دبستانی اشاره کرد و گفت: قانونگذار ما را مکلف کرده بود تا ۸۸ هزار نفر از این گروهها تا پایان برنامه ششم یعنی امسال تعیین تکلیف شوند که تا کنون ۵۵ هزار و ۴۹۷ نفر از این تعداد، تعیین تکلیف شدند و در حال گذراندن دوره مهارت آموزی در دانشگاه فرهنگیان هستند؛ حدود ۳۰ هزار نفر باقی مانده اند که به زودی تعیین تکلیف خواهند شد.
برگزاری آزمون برای آموزشیاران نهضت و معلمان طرح امین
معاون پارلمانی و حقوقی آموزش و پرورش ادامه داد: برای ۶ هزار آموزشیار نهضت و طرح امین هم به زودی آزمون برگزار میشود. ردیف استخدامی پابرجاست و اگر تا دو سه سال آینده همین روند را داشته باشیم، مشکل نیروی انسانی رفع خواهد شد.
او با اشاره به اینکه امسال ۲۰ هزار نفر را راهی دوره چهار ساله دانشگاه فرهنگیان کردیم، افزود: در شرایط کنونی آنچه مربوط به تبصره ۱۰ ماده ۱۷ یعنی معلمان ما قبل ۹۱ بوده است، تعیین شد و شورای عالی انقلاب فرهنگی هم به این موضوع ورود و اعلام کردند که دوره مهارتآموزی ماده ۲۸ برای این افراد در نظر گرفته شود. براساس فرمایشات مقام معظم رهبری در ۱۱ شهریور سال قبل، نیرو فقط از طریق دانشگاههای فرهنگیان و شهید رجایی جذب خواهد شد.
معاون حقوقی و پارلمانی آموزش و پرورش درباره تعدد معلمان حق التدریس گفت: این چنددستگی در معلمان خوب نیست، اما متاسفانه این شرایط ایجاد شده است و در شرایط کنونی حدود ۲۰ هزار نفر معلم از طریق خرید خدمات داریم.
احمدی لاشکی درباره اجرای رتبه بندی معلمان تصریح کرد: امیدواریم که این طرح خارج از نوبت در مجلس مورد بررسی قرار بگیرد و طی جلسهای هم که دیروز با رئیس مجلس داشتیم، آقای حاجی میرزایی این موضوع را مطرح کردند.
به گفته معاون حقوقی و پارلمانی آموزش و پرورش نظام رتبه بندی معلمان باعث میشود تا این قشر در طول فعالیتهای خود درجه بندی شود. این رتبه بندی در ۵ درجه معلم پایه، معلم مربی، معلم حرفهای، معلم سرآمد و معلم راهنما برای معلمان تعبیه شده است.
او تصریح کرد: از طریق این طرح، جایگاه معلمان را افزایش میدهیم، در واقع در رتبه بندی نگاه ما به اجرای طرح معنوی است؛ طبیعتا با تغییر رتبه بندی به حقوق معلم هم اضافه میشود به طوریکه ۲۵ درصد از حقوق ثابت و فوق العاده مستمر به دریافتی اضافه خواهد شد.
انتهای پیام/