متخصص طب سنتی گفت: شله زرد غذایی مقوی و سرشار از ویتامین‌ها و املاح است.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد، مجید امتیازی متخصص طب سنتی گفت: شله زرد و انواع حلوا‌ها که پخت سریعی دارند، بسیار مقوی بوده و باعث تامین فوری انرژی برای بدن می‌شوند.

امتیازی گفت: مواد مفیدی که به شله زرد اضافه می‌شود، نیاز بدن انسان را به املاح، ویتامین‌ها و ریزمغذی‌ها  تامین می‌کند.

او بیان کرد: ساختار اصلی شله زرد از برنج، شکر، گلاب، کره، دارچین، زعفران و مقدار کمی نمک تشکیل شده است.

امتیازی تصریح کرد: در استان یزد نیز نوعی حلوا با رنگ سفید پخت می‌شود که حلوا سفید نام دارد و هنگامی که به آن زعفران افزوده شود شله زرد نامیده می‌شود.

او گفت: شله زرد را می‌توان به عنوان صبحانه استفاده کرد و میان وعده مناسبی برای کودکان است.

متخصص طب سنتی گفت: با در نظر گرفتن شرایط خاص هر فرد شله زرد برای همه سنین مفید است.

امتیازی اظهار داشت: شله زرد در بیماران دیابتی، چاق و افرادی که نسبت به برنج یا دارچین حساسیت دارند با احتیاط مصرف شود.

متخصص طب سنتی گفت: شله زرد غذای بسیار مفیدی است که می‌توان در وعده افطار نیز از این غذای اصیل ایرانی استفاده کرد.

او گفت: تهیه شله زرد برای پنج تا شش نفر به دو پیمانه برنج، چهار پیمانه شکر، گلاب یک چهارم پیمانه، کره ۵۰ گرم، دارچین، زعفران و مقدار بسیار کمی نمک نیاز دارد.

متخصص طب سنتی گفت: توصیه می‌شود افراد در مصرف شله زرد زیاده روی نکنند، چون باعث چاقی می‌شود.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.