به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد، مجید امتیازی متخصص طب سنتی گفت: شله زرد و انواع حلواها که پخت سریعی دارند، بسیار مقوی بوده و باعث تامین فوری انرژی برای بدن میشوند.
امتیازی گفت: مواد مفیدی که به شله زرد اضافه میشود، نیاز بدن انسان را به املاح، ویتامینها و ریزمغذیها تامین میکند.
او بیان کرد: ساختار اصلی شله زرد از برنج، شکر، گلاب، کره، دارچین، زعفران و مقدار کمی نمک تشکیل شده است.
امتیازی تصریح کرد: در استان یزد نیز نوعی حلوا با رنگ سفید پخت میشود که حلوا سفید نام دارد و هنگامی که به آن زعفران افزوده شود شله زرد نامیده میشود.
او گفت: شله زرد را میتوان به عنوان صبحانه استفاده کرد و میان وعده مناسبی برای کودکان است.
متخصص طب سنتی گفت: با در نظر گرفتن شرایط خاص هر فرد شله زرد برای همه سنین مفید است.
امتیازی اظهار داشت: شله زرد در بیماران دیابتی، چاق و افرادی که نسبت به برنج یا دارچین حساسیت دارند با احتیاط مصرف شود.
متخصص طب سنتی گفت: شله زرد غذای بسیار مفیدی است که میتوان در وعده افطار نیز از این غذای اصیل ایرانی استفاده کرد.
او گفت: تهیه شله زرد برای پنج تا شش نفر به دو پیمانه برنج، چهار پیمانه شکر، گلاب یک چهارم پیمانه، کره ۵۰ گرم، دارچین، زعفران و مقدار بسیار کمی نمک نیاز دارد.
متخصص طب سنتی گفت: توصیه میشود افراد در مصرف شله زرد زیاده روی نکنند، چون باعث چاقی میشود.
انتهای پیام/