در گزارش زیر طرز تهیه سالاد سیب زمینی ژاپنی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  سالاد سیب زمینی ژاپنی از سالاد‌های سرد محبوب شرق آسیاست که با سیب زمینی پخته مخلوط با سبزیجات و کالباس تشکیل میشه. در تهیه این سالاد معمولا از گوشت فراوری شده خوک یا کالباس خوک استفاده میشه، ولی میتونید از کالباس گوشت عادی هم استفاده کنید.

مواد لازم

 ۱ عدد تخم مرغ بزرگ
 ۳ عدد سیب زمینی بزرگ پخته
 ۲ عدد هویج متوسط
 ۲ عدد خیار متوسط
 نمک
 ۳ ورق کالباس گوشت
 ¼ لیوان ذرت پخته شده
۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه
 ۲ قاشق چایخوری سرکه سفید
 ۵ قاشق غذاخوری سس مایونز


بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی؛ از خوراک بیگوس و قلیه دزفولی تا مَکش غذای خوشمزه ایلامی + تصاویر


دستور تهیه

تخم مرغ و سیب زمینی‌ها رو بپزید، پوستشون رو بکنید و با چنگال له کنید.

کالباس‌ها رو به قطعات کوچک مربعی خرد کنید.

هویج رو به مدت ۲ یا ۳ دقیقه توی آب جوش قرار بدید و بعد خارج کنید. بعد اونارو پوست بکنید و با رنده درشت رنده کنید.

خیار‌ها رو هم پوست بکنید و با رنده بصورت چیپسی خرد کنید.

روی خیار‌ها و هویج‌های چیپسی شده نمک بپاشید و خوب مخلوط کنید، بعد از گذشت ۵ دقیقه اونا رو آبکش کنید.

اندکی از خیار و هویج رو کف دستتون بزارید و بفشارید تا آبشون خارج بشه. با همه خیار‌ها و هویج‌ها همین کار رو بکنید تا آبشون گرفته بشه.

روی سیب زمینی‌های پخته و له شده کمی نمک، فلفل و سرکه بریزید و همه مواد رو به سیب زمینی‌ها اضافه و خوب مخلوطشون کنید.

در مرحله آخر سس مایونز رو به سالاد اضافه و سروش کنید.

منبع: غذاپز

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.