به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، سالاد سیب زمینی ژاپنی از سالادهای سرد محبوب شرق آسیاست که با سیب زمینی پخته مخلوط با سبزیجات و کالباس تشکیل میشه. در تهیه این سالاد معمولا از گوشت فراوری شده خوک یا کالباس خوک استفاده میشه، ولی میتونید از کالباس گوشت عادی هم استفاده کنید.
مواد لازم
۱ عدد تخم مرغ بزرگ
۳ عدد سیب زمینی بزرگ پخته
۲ عدد هویج متوسط
۲ عدد خیار متوسط
نمک
۳ ورق کالباس گوشت
¼ لیوان ذرت پخته شده
۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه
۲ قاشق چایخوری سرکه سفید
۵ قاشق غذاخوری سس مایونز
بیشتر بخوانید:
آموزش آشپزی؛ از خوراک بیگوس و قلیه دزفولی تا مَکش غذای خوشمزه ایلامی + تصاویر
دستور تهیه
تخم مرغ و سیب زمینیها رو بپزید، پوستشون رو بکنید و با چنگال له کنید.
کالباسها رو به قطعات کوچک مربعی خرد کنید.
هویج رو به مدت ۲ یا ۳ دقیقه توی آب جوش قرار بدید و بعد خارج کنید. بعد اونارو پوست بکنید و با رنده درشت رنده کنید.
خیارها رو هم پوست بکنید و با رنده بصورت چیپسی خرد کنید.
روی خیارها و هویجهای چیپسی شده نمک بپاشید و خوب مخلوط کنید، بعد از گذشت ۵ دقیقه اونا رو آبکش کنید.
اندکی از خیار و هویج رو کف دستتون بزارید و بفشارید تا آبشون خارج بشه. با همه خیارها و هویجها همین کار رو بکنید تا آبشون گرفته بشه.
روی سیب زمینیهای پخته و له شده کمی نمک، فلفل و سرکه بریزید و همه مواد رو به سیب زمینیها اضافه و خوب مخلوطشون کنید.
در مرحله آخر سس مایونز رو به سالاد اضافه و سروش کنید.
منبع: غذاپز
انتهای پیام/