به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از العالم، کاهو حاوی مواد مغذی ضروری مانند اسید فولیک و ویتامینهای A، K است، بنابراین به چندین دلیل مصرف آن برای بیماران دیابتی توصیه میشود.
محتوای کم کربوهیدرات
یک فنجان کاهو علاوه بر ۱ تا ۲ گرم کربوهیدرات فقط حدود ۵ تا ۱۰ کالری دارد، بنابراین انجمن دیابت آمریکا میگوید یکی از فواید کاهو برای دیابتیها این است که فرد نیازی به شمارش کربوهیدرات موجود در سبزیجات غیر نشاستهای مانند کاهو ندارد.
کاهو حاوی نیترات است
نیترات به عنوان ماده نگهدارنده در غذاها استفاده میشود و خوردن غذاهای طبیعی غنی از نیترات میتواند فشار خون را کاهش داده و سلامت کلی گردش خون را بهبود بخشد.
تأثیر بر میزان قند خون
"کاهو" به عنوان یک سبزی بی خطر با "شاخص گلیسمیک" پایین (سرعت جذب گلوکز از مواد غذایی در بدن) در نظر گرفته میشود، بنابراین از افزایش سطح قند خون در بیمار مبتلا به دیابت جلوگیری کرده و باعث تقویت استخوان میشود.
کاهو به آبرسانی به بدن کمک میکند، زیرا بیش از ۹۵ ٪ ترکیب کاهو را آب تشکیل میدهد و در نتیجه، خوردن کاهو بدن را هیدراته میکند.
بهبود بینایی
کاهو منبع ویتامین "A" است که در سلامت چشم نقش دارد.
بهبود خواب
عصاره کاهو به بهبود وضعیت خواب کمک میکند.
خواص ضد التهابی
کاهو به کنترل و جلوگیری از عفونتهای مختلف کمک میکند.
کاهش وزن
کاهو حاوی درصد بالایی از آب است که میتواند به شما کمک کند هنگام غذا خوردن سریع احساس سیری کنید.
تقویت ایمنی بدن
کاهو حاوی مقادیر خوبی از ویتامین C است که به عنوان تقویت کننده ایمنی بدن و جلوگیری از آنفلوانزا و سرماخوردگی شناخته شده است.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/