مطالعات تجربی ثابت کرده است که بیماران پیوند عضو بعد از آغاز فعالیت ورزشی، از دُز داروی کمتری استفاده کرده اند.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد،حجت الله اسدی رئیس هیات ورزش بیماران خاص و پیوند اعضای مشهد گفت: قصد قهرمان پروری نداریم و آنچه که بیشتر برای ما مهم است، سلامت جامعه و ایجاد شور و نشاط در میان ورزشکارانی است که بنا به شرایط خاص تحت درمان هستند.

او  با انتقاد از آنچه بی توجهی نهاد‌های متولی به ورزش بیماران خاص خواند، افزود: ما نامه‌ها و درخواست‌های کمک به نهاد‌های مختلف ارسال کرده ایم، اما هنوز پاسخ روشنی از جایی نگرفته ایم و حتی شورای شهر و شهرداری مشهد هم به این امر مهم توجهی نکرده اند.

رئیس هیات ورزش بیماران خاص و پیوند اعضای مشهد، اولویت این قشر را درمان عنوان کرد و ادامه داد: بیشتر بیماران درگیر مشکلات اقتصادی هستند چرا که هزینه درمان و داروی آن‌ها بسیار بالا است و اگر بخواهیم این قشر را به سوی ورزش سوق دهیم باید امکان استفاده آن‌ها از امکانات ورزشی را به صورت رایگان فراهم کنیم.

اسدی بیان کرد: شیوع ویروس کرونا تاثیر عمیقی بر ورزشکاران ما گذاشت به طوری که نتوانستیم به نحو شایسته بازیکنان و ورزشکاران را در کنار هم داشته باشیم، اما تلاش کردیم با هماهنگی فدراسیون، رقابت‌های مجازی ورزشی را با هدف ایجاد شور و نشاط در میان ورزشکاران عضو تداوم بخشیم.

او ، فعالیت این هیأت ورزشی را محدود به شهرستان مشهد دانست و تصریح کرد: معتقدم این تنها هیاتی است که کادر اداری و مدیریتی آنرا اعضای هیات و از خود بیماران خاص و پیوند اعضا تشکیل می‌دهند که با علاقه و هیچ گونه چشمداشتی مادی کار می‌کنند و تمام خدمات اعضا و ورزشکاران نیز رایگان است و بیمه این ورزشکاران را هم هیات پرداخت می‌کند.


بیشتر بخوانید



رئیس هیات ورزش بیماران خاص و پیوند اعضای مشهد خواستار کمک خیران به این هیات ورزشی شد و تأکید کرد: به دنبال تامین ۲ سالن ورزشی در ۲ نقطه شهر برای کاهش هزینه رفت و آمد ورزشکاران و استفاده از چند بیلبورد شهرداری برای آشناسازی خانواده‌ها با این هیات ورزشی هستیم.

اسدی اظهار کرد: هم اکنون۲۴۰ عضو رسمی و ثبت نام شده هیات در گروه‌های تالاسمی، دیابت، ام. اس، هموفیلی، همودیالیز در رشته‌های ورزشی دارت، فوتبال، تنیس روی میز، شنا، شطرنج، دو و میدانی، تیراندازی، اسکواش و فوتبالدستی فعالیت می‌کنند.

او افزود: این هیات در سال ۹۸ در رقابت‌های کشوری و جهانی هشت طلا، پنج نقره و پنج نشان برنز کسب کرده است.

رئیس هیات ورزش بیماران خاص و پیوند اعضای مشهد ادامه داد: همچنین در سال ۹۹ و علیرغم شیوع ویروس کرونا، مسابقات دارت و دور‌های آموزشی برخط مربیگری و داوری و کارگاه‌های آموزشی را برگزار کردیم و امسال نیز به مناسبت روز ارتش یک دوره رقابت دارت، دو و میدانی، چالش ورزش در خانه، پیاده روی متوسط ۱۰ دقیقه‌ای و مسابقات نقاشی و مقاله نویسی را با موضوع سردار شهید صیاد شیرازی برنامه ریزی و اجرا کردیم.

۱۸ اردیبهشت ماه در تقویم رسمی کشور روز بیماران خاص و سخت درمان نامگذاری شده است.

 

انتهای پیام//م.م

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.