مدیرکل هماهنگی دستگاه‌های اجرایی شهرداری مشهد گفت: سامانه حفاری‌ها که ۱۰ سال قبل برای درخواست مجوز حفاری، اجرا، ترمیم و تحویل آن طراحی شد امسال در سه فاز بروز رسانی می‌شود.

 

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، علی قناویزچی مدیرکل هماهنگی دستگاه‌های اجرایی شهرداری مشهد گفت: با توجه به اینکه معابر شهری توسط شهرداری، ساخته، بهسازی، بازسازی و آسفالت می‌شود، برای جلوگیری از تخریب معابر هر شرکت خدماتی برای حفاری و آسفالت شکافی باید از شهرداری مجوز دریافت نمایند.

او افزود: به همت سازمان فناوری اطلاعات (فاوا) و اداره راهبری حفاری‌ها و رفع معارضات ۱۰ سال قبل فرایند درخواست مجوز حفاری، اجرا، ترمیم و تحویل آن به سامانه‌ای با عنوان "سامانه حفاری ها" تبدیل شد که نقش مهمی در تسهیل امور مربوطه داشت و این سامانه در شهر‌های دیگری نیز مورد استفاده قرار گرفت لذا به دلیل اولویت‌های دیگر در حوزه تهیه نرم افزار‌ها و سامانه ها، سامانه حفاری نیاز به بروز رسانی دارد.

مدیرکل هماهنگی دستگاه‌های اجرایی شهرداری مشهد با بیان اینکه کاربر سامانه حفاری علاوه بر اداره راهبری حفاری‌های شهرداری، شرکت‌های خدماتی مانند شرکت آب، شرکت برق، شرکت مخابرات هستند؛ ادامه داد: شرکت‌های خدماتی در ارتباط با اداره کل هماهنگی دستگاه‌های اجرایی تقاضای بروز رسانی و بازنگری فرایند سامانه حفاری را داشتند، از این رو با پیگیری این اداره کل با همت اداره راهبری حفاری‌ها و رفع معارضات بروز رسانی سامانه حفاری در دستور کار قرار گرفت.


بیشتر بخوانید


قناویزچی با اشاره به برگزاری ۶ جلسه با مسئولین مربوطه برای بروز رسانی و فرایند اجرای این نرم افزار بیان کرد: در حال حاضر پیمانکار بروز رسانی سامانه حفاری توسط مجموعه سازمان فاوا کار خود را شروع کرده است و ما در یک برنامه یک ساله اطلاعات را از شرکت‌های خدماتی دریافت می‌کنیم و در اختیار حوزه فاوا قرار می‌دهیم، خوشبختانه تاکنون اطلاعات از شرکت‌های خدماتی احصاء شده است.

او با بیان اینکه در نرم افزار جدید بروز رسانی مداوم یکی از مسائل مهم مدنظر خواهد بود؛ تصریح کرد: بروز رسانی این اطلاعات هم برای شرکت‌های خدماتی و هم برای شهرداری بسیار مهم است.

مدیرکل هماهنگی دستگاه‌های اجرایی شهرداری مشهد تأکید کرد: مهمترین اطلاعاتی که این سامانه در اختیار ما قرار می‌دهد به فرایند حفاری ها، اصلاح و ترمیم کمک می‌کند، در شهروندان رضایت بیشتری ایجاد می‌کند، کیفیت انجام این حفاری‌ها بالاتر می‌رود و هزینه‌ای که تبادل و در حساب‌های فی مابین منظور می‌شود به راحتی می‌تواند احصا شود.

قناویزچی با بیان اینکه در گذشته سامانه حفاری زیر مجموعه سیستم شهرسازی "ایساپ" بود که با تدبیر اداره حفاری، این سامانه از سیستم ایساپ شهرداری جدا شد؛ اظهار کرد: پیشنهاد ما این بود که این سامانه تحت نرم افزار‌های جدیدتری، چون کروم یا فایرفاکس که هم بروز‌تر و هم ایمنی بالاتری دارد، باشد، همچنین تمام مشکلات در خصوص این نرم افزار از شرکت‌های خدماتی احصا و به فاوا ارائه شد تا در سامانه حفاری اعمال کنند.

او افزود: انتظار است که این سامانه در سه مرحله تا پایان تابستان امسال اجرایی شود، اردیبهشت ماه در اولین مرحله سامانه راه اندازی می‌شود و پس از اینکه ایرادات آن گرفته شد، تا پایان تابستان در سه مرحله بروز رسانی می‌شود.

 

انتهای پیام//ر.ا

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.