به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه خوراك سلطان را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
بیشتر بخوانید
مواد لازم:
ران مرغ ۶۰۰ گرم
روغن زیتون ۱۴۰ میلیلیتر (حدود دو سوم پیمانه)
پیاز خرد کرده ۱ عدد
سیر خرد کرده ۳ حبه
فلفل چیلی سبز ۲ عدد
فیلهی گوجهفرنگی خرد کرده ۲ عدد
نمک و فلفل سفید به میزان لازم
پاپریکا یکدوم قاشق چایخوری
آب مرغ ۲۰۰ میلیلیتر (حدود یک و یکسوم پیمانه)
بادمجان کبابی ۴ عدد
آرد ۱ قاشق سوپخوری
شیر ۲۰۰ میلیلیتر (حدود یک و یکسوم پیمانه)
پنیر گودای رنده کرده یکچهارم پیمانه (۲۰ گرم)
طرز تهیه:
مرغ را بیفزائید و تفت دهید. سپس آن را از روغن درآورید و کنار بگذارید. حالا ۵۰ میلیلیتر دیگر، از باقیماندهی روغن زیتون را در همان تابه بریزید، پیاز و سیر را بیفزائید و ۵ دقیقه، تفت دهید.
حالا مرغ را بیفزائید و ۵ دقیقهی دیگر، آن را تفت دهید. اینک چیلیها را از طول نصف کنید، دانههایش را درآورید و خلالی خرد کنید.
اکنون آن را همراه با گوجهفرنگی، به مخلوط مرغ بیفزائید و نمک، فلفل و پاپریکا را افزوده و تفت دهید.
سپس آب مرغ را به مواد درون تابه بیفزائید، حرارت اجاق را زیاد کنید و آن را پیوسته هم بزنید تا آب مرغ کشیده شود. آنگاه بادمجانهای کبابی کرده را ریز خرد کنید و کنار بگذارید.
حال سس بشامل را به این ترتیب فراهم کنید. باقیماندهی روغن زیتون را در تابهی مناسبی بریزید و روی اجاق قرار دهید.
سپس آرد را بیافزائید و تفت دهید و شیر را کمکم به آن بیفزائید و پیوسته هم بزنید تا سس، غلیظ شود.
حال بادمجان، نمک و فلفل را درون سس بریزید و مخلوط کنید. پس از آن پنیر را بیفزائید و هم بزنید تا پنیر آب شود.
اینک مخلوط فراهم کردهی بادمجان را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بریزید و تکههای مرغ را رویش بچینید.
منبع: شور و شیرین
انتهای پیام/