در گزارش زیر طرز تهیه کباب فنلاندی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، فنلاندی‌ها برای درست کردن کباب از یک شیوه متفاوت از ما ایرانی‌ها استفاده می‌کنند. اون‌ها کباب هاشون رو کمی شیرین یا بهتره بگیم ترش و شیرین درست می‌کنند. طعمی که متفاوت، ولی خوشمزه ست.

مواد لازم

 ۱/۲ پیمانه سرکه
 ۲ قاشق سوپ خوری پونه (خشک)
 ۲ قاشق سوپ خوری عسل
 ۵۰۰ گرم گوشت
 ۱ حبه سیر
 ۱ عدد پیاز (متوسط)
 به میزان لازم زردچوبه
 به میزان لازم نمک و فلفل


بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی؛ از خورش آلو بدون گوشت به ۳ روش مختلف و اکبر جوجه به روش اصیل گلوگاهی تا مک اند چیز با سس گوشت + تصاویر


دستور تهیه

پیاز و سیر رو توی یک ظرف مناسب رنده می‌کنیم. به گوشت پونه، نمک، فلفل و زردچوبه اضافه کرده، مواد رو خوب ورز میدیم تا مایه کباب آماده بشه.

از مواد به اندازه دلخواه برداشته و بهش شکل میدیم. اون‌ها رو به سیخ می‌کشیم و داخل تابه خوب سرخ می‌کنیم. کباب‌ها رو زیر رو می‌کنیم تا همه جای اون برشته بشه.

توی یک ظرف عسل و سرکه رو مخلوط می‌کنیم تا یکدست بشه، اون رو داخل تابه روی کباب‌ها می‌ریزیم حرارت رو کم کرده، در تابه رو می‌ذاریم.

هر از چند گاهی درب تابه رو برداشته و کباب‌ها رو زیرورو می‌کنیم تا همه جاش به سس آغشته بشه. وقتی کباب‌ها آماده شدند، اونارو توی ظرف می‌چینیم، از سسی که داخل تابه مونده روی کباب‌ها می‌ریزیم.

منبع: غذاپز

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.