به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه بورانی عدس و اسفناج با کوفته قلقلی را به شما آموزش دهیم، با ما همراه باشید.
مواد لازم:
۲ پیمانه عدس
۱ کیلو اسفناج
۲۵۰ گرم گوشت
نمک و فلفل سیاه (به میزان لازم)
زردچوبه (به میزان لازم)
۱/۲ عدد پیاز (رنده شده)
ماست کم چرب (به میزان لازم)
بیشتر بخوانید
دستور تهیه:
عدس رو بشویید و از چند ساعت قبل با آب خیس کنید. سپس عدس خیس خورده شده رو با مقداری آب بپزید.
گوشت رو با پیاز رنده شده که آبش رو باید بگیرید و نمک، فلفل و زردچوبه مخلوط کنید و ورز بدین.
از مخلوط بدست اومده کوفته قلقلیهای ریزیی درست کنید و بدون اینکه اونها رو سرخ کنید داخل عدسهای پخته شده بریزید و با مقداری آب به مدت نیم ساعت با حرارت ملایم قلقلیها رو در عدس بپزید. در انتهای پخت اسفناجهای خرد شده رو داخل عدس بریزید و اجازه بدین آبش کشیده بشه و به اصطلاح جا بیفته.
بعد از کمی سرد شدن با ماست چکیده مخلوط کنید.
منبع:غذاپز
انتهای پیام/