در گزارش زیر طرز تهیه سالاد تن ماهی و پنیر کبابی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، سالاد تن ماهی و پنیر کبابی را به راحتی و در زمان کم می‌توانید تهیه کنید و از طعم آن لذت ببرید. ماهی یکی از ارزشمندترین غذا‌ها به شمار می‌رود. به دلیل خواص زیاد ماهی از جمله اسید چرب ضروری به نام امگا ۳، توصیه می‌شود آن را حداقل دو بار در هفته در برنامه غذاییتان قرار دهید. اما تن ماهی به دلیل فرایندی که برای ساخته شدنش طی می‌کند از خواصش کاسته می‌شود. پنیر کبابی در دسته پنیر‌های نیمه‌سخت طبیعی است که اولین بار در قبرس و با نام هالومی تولید شد.

یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های این پنیر، قابلیت کبابی شدن آن است. در واقع مهمترین کاربرد این پنیر به صورت سوخاری شده به عنوان پیش‌غذا و باربیکیو پنیر است که در کنار غذای اصلی طعم دلپذیری دارد. سالاد تن ماهی و پنیر کبابی بسیار مقوی و سالم است و یک وعده کامل و مناسب برای ورزشکارانی است که سعی در رعایت رژیم غذایی خود دارند. در ادامه با ما همراه باشید تا طرز تهیه این سالاد را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای تهیه سالاد تن ماهی و پنیر کبابی

گوجه فرنگی (خرد شده) چهار عدد
خیار (خرد شده) سه عدد
فلفل دلمه‌ای (نواری خرد شده) یک عدد
زیتون سیاه ۱۰۰ گرم
روغن زیتون یک چهارم پیمانه
آب لیمو ترش تازه یک قاشق غذاخوری
پنیر کبابی  ۲۴۰ گرم
کاهو نصف عدد
تن ماهی ۲۰۰ گرم
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم


بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی؛ از پلو مرغ و قارچ ترکیه‌ای و گردو پلو تا بادمجان پنیری خوشمزه + تصاویر


طرز تهیه سالاد تن ماهی و پنیر کبابی

این سالاد با ماهی تن و پنیر هالومی یک سالاد خوشمزه و جذاب است که مانند سالاد‌هایی همچون سالاد سزار یا سالاد استیک یک وعده غذایی کامل و مقوی است. همانطور که در بالا اشاره شد کنسرو تن ماهی مورد استفاده در این سالاد سرشار از امگا ۳ بوده که در سلامتی نقش به سزایی دارد؛ همچنین با اضافه کردن پنیر کبابی به این سالاد پروتئین مورد نیاز بدنتان را نیز تامین خواهید کرد. برای شروع ابتدا گوجه فرنگی، خیار، فلفل دلمه‌ای و زیتون شسته و خرد شده را در ظرفی بریزید.

یک قاشق غذا خوری روغن زیتون و یک قاشق غذا خوری آب لیمو ترش تازه را به آن اضافه کنید. نمک و فلفل سیاه را به آن اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید. حالا نوبت به طعم‌دار کردن پنیر کبابی است. پنیر کبابی را با ضخامت یک سانتی متر برش بزنید. دقت کنید که برش‌ها بیش از حد نازک نباشند و یک تابه تفلون را روی حرارت قرار دهید تا کاملا داغ شود. پنیر‌ها را درون تابه‌ای قرار دهید و اجازه دهید تا دو طرف آن کاملا طلایی شود.

کاهو را در کف ظرف مورد نظر بچینید. مخلوط گوجه را روی آن بریزید. سپس تن ماهی روغن گرفته را روی سالاد بریزید و در نهایت پنیر کبابی سرخ شده را روی آن‌ها قرار دهید. باقی مانده روغن زیتون را به همراه کمی نمک و فلفل سیاه روی سالاد بریزید و تا زمانی که پنیر گرم است آن را سرو کنید. نوش جان!

منبع: کتاب کاله

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.