به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، من دستور تهیه برای کیک عسل زیاد دیدم، اما این بار دوست داشتم کیک عسل با طعم قهوه را امتحان کنم. به همین دلیل دستورات زیادی را سرچ کردم و با ترکیب چند تا از آن دستورها این دستور را تهیه کردم. تقریبا همه اعضای خانواده این کیک عسل شیرین و مرطوب را می پسندند.
مواد لازم (ا پیمانه = ۵۰۰ میلی لیتر)
آرد ۲ پیمانه
بکینگ پودر ½ قاشق غذاخوری
جوش شیرین ½ قاشق چای خوری
عسل ½ پیمانه
شکر ½ پیمانه
شکر قهوهای ¼ پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
روغن سبزیجات ½ پیمانه
اسانس وانیل ۱ قاشق چای خوری
آب پرتقال ½ پیمانه
قهوه گرم ½ پیمانه
پودر دارچین ۱ قاشق چای خوری
پودر میخک به اندازه سر انگشت
پودر فلفل به اندازه سر انگشت
نمک به اندازه سر انگشت
بیشتر بخوانید:
آموزش آشپزی؛ از فوت و فنهای پخت باقالی پلوی خوشمزه و استرامبولی ایتالیایی تا دونات خامهای + تصاویر
طرز تهیه
فر را از قبل روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) گرم کنید.
در یک ظرف بزرگ آرد، بکینگ پودر، جوش شیرین را با هم مخلوط کنید.
دارچین، میخک و فلفل را هم به مواد اضافه کنید.
سپس شکر سفید و شکر قهوهای را به آن اضافه کنید.
در ظرف دیگری مواد مرطوب را آماده کنید: روغن، تخم مرغ، اسانس وانیل، عسل و آب پرتقال را با هم مخلوط کنید.
شیر را داغ کنید و پودر قهوه را به آن اضافه کنید. من خودم قهوه تلخ درست کردم.
بگذارید قهوه سرد شود سپس به مواد اضافه کنید و هم بزنید.
حواستان باشد که قهوه گرم نباشد، چون من برای اولین بار که این کیک را درست کردم قهوه را داغ به مواد اضافه کردم. حدس بزنید چه شد؟ تخم مرغها پخته شدند و فاجعه به بار اومد.
اکنون خمیر را آماده کنید. یک سوراخ وسط مواد خشک ایجاد کنید و مواد مرطوب را به آن اضافه کنید.
با هم زن برقی مواد را هم بزنید.
مواد را خوب هم بزنید تا خمیر کاملا غلیظ شود.
ظرف کیک را کاملا چرب کنید.
خمیر را داخل سینی بریزید.
۵۰ تا ۶۰ دقیقه مواد را در فر بپزید. مدت زمان پخت آن در فر بستگی به نوع فر شما دارد.
برای چک کردن آن خلال دندان را در کیک فرو کنید تا از پخته شدنش مطمئن شوید. اگر پخته نشده باشد به خلال دندان میچسبد.
و در آخر کیک را از فر بیرون بیاورید و بگذارید به مدت ۱۰ دقیقه سرد شود سپس از قالب بیرون بیاورید.
منبع: بدونیم
انتهای پیام/