در گزارش زیر طرز تهیه پوره سیب زمینی به سبک ایرلندی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، پوره سیب زمینی ایرلندی یا کولکانون با سیب زمینی پخته و کلم پیچ درست میشه. واژه کولکانون به معنای کلم سر سفیده و یک غذای سنتی است که ایرلندی‌ها با گوشت درست می‌کنن. می‌تونید به جای مواد این غذا از خیلی جایگزین‌های دیگه استفاده کنید. مثلا به جای کلم پیچ از اسفناج، به جای شیرکره از شیر و به جای پیاز سبز از پیازچه و موسیر استفاده کنید.

اگه دنبال یه غذای فرعی ساده و خوشمزه هستید کولکانون انتخاب خوبیه.


بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی؛ از سیب زمینی عسلی کنجدی و بورانی عدس و اسفناج با کوفته قلقلی تا مینی کیک‌های پنیری + تصاویر


مواد مورد نیاز:

۴ عدد سیب زمینی بزرگ (پوست گرفته و خرد شده)
۴ قاشق غذاخوری کره
۴ پیمانه کلم پیچ یا اسفناج
۳ حبه سیر خرد شده
۴ عدد پیاز سبز خرد شده
۱ و ¼ پیمانه شیر
نمک به اندازه کافی

طرز تهیه

 قابلمه را پر از آب کنید و بجوشانید و سیب زمینی‌ها را پوست بگیرید.

 سیب زمینی‌ها را خرد کرده و داخل آب بریزید. شعله را کم کنید و بگذارید سیب زمینی‌ها به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بجوشد. وقتی چنگال را داخل سیب زمینی‌ها فرو می‌کنید باید کاملا نرم و پخته باشند. سپس سیب زمینی را از آب دربیاورید و کنار بگذارید.

کره را داخل تاوه داغ کنید و کلم پیچ یا اسفناج، پیاز سبز و سیر را اضافه کنید. به مدت ۳ دقیقه هم بزنید تا اسفناج‌ها کاملا نرم شوند.

 تاوه را از روی شعله بردارید و سیب زمینی و شیر را اضافه کنید.

 سیب زمینی‌ها را با چنگال له کنید.

 نمک را اضافه کنید و با کره سرو کنید

منبع: بدونیم

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.