اشرفی مدیرکل تعزیرات حکومتی خراسان جنوبی در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند ، گفت: طرح نظارتی ویژه ماه مبارک رمضان از تاریخ ۲۱ فروردین ماه آغاز و تا ۲۲ اردیبهشت ادامه داشته و این طرح با هدف کنترل و نظارت بر بازار مصرف اقلام ضروری مانند گوشت، شکر، خرما، زولبیا و بامیه و سبزیجات اجرا شده است.
او با اشاره به همکاری سازمان صمت، اتاق اصناف و واحدهای صنفی عرضه کننده کالاهای مرتبط در اجرای طرح نظارتی ماه رمضان افزود: از ابتدای این طرح ۳۰ اکیپ در سطح استان فعال بوده اند که با همکاری این اکیپها ۱۰۹ بازرسی انجام شده و ۵۳ واحد متخلف تذکر گرفته اند و همچنین ۱۴ واحد دارای تخلف شناسایی شده است.
اشرفی با توجه به این که از ابتدای طرح در بخش کالا و خدمات ۲۴۷ پرونده وارد تعزیرات حکومتی شده اظهار کرد: پروندههایی قبل از اجرای این طرح در سازمان تعزیرات در حال بررسی بوده که در نهایت ۲۸۰ پرونده مختومه شده و میزان محکومیت واحدهای متخلف یک میلیارد و ۹۶۴ میلیون و ۹۰۲ هزار ریال برآورد شده است.
مدیرکل تعزیرات حکومتی خراسان جنوبی تصریح کرد: در بخش بهداشت و درمان از ابتدای طرح، ۱۰۵ پرونده وارد شده که در این بخش نیز پروندههایی از قبل در سازمان در حال بررسی بوده که در نهایت ۱۳۸ پرونده مختوم شده و میزان محکومیت پروندهها ۳۳۵ میلیون و ۸۸۰ هزار ریال برآورد شده است.
او بیان کرد: در بخش کالا و خدمات عملکرد سازمان تعزیرات حکومتی ۱۱۳/۴ درصد و در بخش بهداشت و درمان عملکرد ۱۳۱/۴ درصد بوده است.
اشرفی ادامه داد: میزان پروندههای وارده امسال در مقایسه با پارسال بیش از ۸۵ درصد افزایش داشته است.
انتهای پیام / س