به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ،امان الله طوقی معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: برداشت انبه از اردیبهشت آغاز و تا پایان تیر در سیستان و بلوچستان ادامه دارد.
امان الله طوقی افزود: از سطح هزار و ۴۰۰ هکتار از باغات میوه استان که انبه کشت شده است هزار و ۱۰۰ هکتار آن بارور و بقیه غیر بارور است.
وی پیشبینی کرد در پایان فصل برداشت ۱۴ هزار و ۱۰۰ تن از این محصول تولید و روانه بازار مصرف شوند.
امان الله طوقی با بیان اینکه شهرستانهای سرباز، نیکشهر، قصرقند و چابهار عمده مناطق کشت انبه در این استان محسوب میشوند گفت: ۹۰ درصد انبه تولیدی در این استان به صورت سبز برای تهیه ترشی برداشت میشود.
وی بیان کرد: انبه میوه گرمسیریست و سرشار از ویتامینهای A، B و C، کربوهیدراتها، اسیدهای چرب، پروتئینها، اسیدهای عالی و مواد معدنی است.
انتهای پیام/گ