خسرو حسن پور مسئول واحد مکانیزاسیون جهادکشاورزی مهاباد با اشاره به اینکه ارائه خدمات و تردد ادوات منوط به شمارهگذاری است، در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مهاباد، اظهار کرد: ۴ هزار دستگاه تراکتور در این شهرستان وجود دارد که از این تعداد ۲ هزار و ۵۰۰ تراکتور پلاک دار شدند و مابقی در طول سال پلاک گذاری میشوند.
حسن پور افزود: طرح شناسنامه دار کردن ماشین آلات کشاورزی بویژه تراکتورها با هدف تردد، انتظامی، بیمه و سوخت و برنامه ریزی در زمینه کاشت بهینه در دست اجرا است.
او اضافه کرد: تخصیص و تحویل کامل سوخت به تراکتورها و کمباینها در این شهرستان مشروط به داشتن پلاک انتظامی است و تنها از طریق کارت سوخت توزیع میشود.
این مقام مسئول با بیان اینکه هزار و ۵۰۰ تراکتور طی امسال پلاک دار میشوند، تاکید کرد: کاهش هزینههای تولید و افزایش عملکرد در سطح از مهمترین فواید نوسازی ماشین آلات بخش کشاورزی است.
مسئول واحد مکانیزاسیون جهادکشاورزی مهاباد خاطرنشان کرد: پنج مرکز خدمات ادوات کشاورزی با پنج نفر کارشناس فنی هماکنون در ۲ بخش مرکزی و خلیفان فعال است که بر نحوه عملکرد این دستگاهها نظارت میکنند.
انتهای پیام / س خ