به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، احمدعلی موهبتی استاندار سیستان و بلوچستان در نشست پیشگیری، فرماندهی، هماهنگی و پاسخ بحران در سرسرای اجتماعات استانداری اظهارداشت: بخشی از نگرانیهای همه اعضای جلسه اپیدمی گسترده ویروس کرونا در دنیاست که اگر اقدام خاصی انجام نگیرد روزهای خوبی در حوزه کرونا پیش بینی نمیشود.
او افزود: در شرایط فعلی چهار موضوع از جمله انتخابات ، اعتقادات، اعتبارات و انتقادات بسیار حائز اهمیت بوده که در این زمینه باید پیشبینیهای لازم انجام شود.
استاندار سیستان وبلوچستان خاطرنشان کرد: جان باختن حدود ۱۳۰۰ نفر بر اثر ابتلا به ویروس کرونا در ۱۶ ماه گذشته نشان از افزایش مرگ و میرهای ناشی از این ویروس دارد و تشکیل ۵۵ جلسه ستاد استانی حوزه بحران که بخش زیادی از آن مربوط به بحران کرونا بوده نشان دهنده توجه و تلاش مسوولان در پیشگیری از گسترش این بیماری است.
او ادامه داد: اگر شناخت لازم از مخاطرات نباشد قطعاً نمیتوان پیشبینیهای لازم برای پیشگیری انجام داد، در واقع اگر اقدام نکنیم قطعاً حوادث تلخی را شاهد خواهیم بود.
موهبتی با اشاره به خشکسالی های مداوم چند ساله تصریح کرد: خشکسالی به مراتب بدتر از سیل خسارت وارد میکند و یک مرگ خاموش تلقی میشود چرا که خسارات جبرانناپذیری به اقتصاد، منابع طبیعی، کشاورزی و منابع آب آینده وارد خواهد کرد لذا لازم است توجه جدی در این زمینه داشته باشیم.
او خاطرنشان کرد: یکی از کارهایی که در بحث مدیریت بحران زیست محیطی موثر تلقی میشود اقداماتی بوده که در دنیا انجام شده و نشان میدهد اگر محیطزیست و مراتع ما خوب شکل بگیرد بارندگی هم مطلوب خواهد شد اما وقتی جنگلها و مراتع را از بین بردهایم نباید منتظر باران باشیم، از طرفی نابودی مراتع باعث ایجاد خسارت بیشتر در هنگام بروز سیل میشود.
استاندار سیستان وبلوچستان بیان کرد: همه فرمانداران و مدیران باید ظرفیتهای موجود خود را بشناسند و از امکانات موجود بهینهترین و بیشترین استفاده را ببرند.
او ادامه داد: در حوزه مخاطرات، هماهنگی برای آموزش اصل اساسی است و این آموزشها باید به صورت کاربردی و اثرگذار باشد چراکه استمرار آموزشهای تخصصی و تاثیرگذار برای فرماندهی بحران بسیار موثر است.
انتهای پیام/ع