به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، دستور پخت یه شیرینی خونگی خوشمزه را براتون قرار دادیم حتما امتحان کنید.
طرز تهیه شیرینی بادام زنجبیلی:
۱۰۰ گرم کره و ۵۰ گرم پودر قند رو با همزن زدم در حدی که سبک شد وانیل و یک زرده و ١ق چ زنجبیلو اضافه کردم و با همزن زدم در آخر ١۶٠ گرم آردو مخلوط کردم زیاد هم نزدم آردو به تدریج اضافه کردم و با قاشق مخلوط کردم خمیر کمی حالت چسبندست مشکلی نداره اگه بیش از حد چسبنده بود مقدار جزئی آرد اضافه کنین خیلی کم.
بیشتر بخوانید:
آموزش آشپزی؛ از لبی کباب مازندرانی و پیتزای پرطرفدار آلفردو تا دسر خوشمزه ماقوت + تصاویر
خمیرو نیم ساعت داخل یخچال استراحت دادم بعد بین کاغذ روغنی به قطر کمتر از نیم سانت با وردنه باز کردم و به دلخواه کاتر زدم و بادام رو داخل سفیده تخم مرغ و روی خمیرهای کاتر زده گذاشتم و داخل فر از قبل گرم شده با درجه ۱۷۵ به مدت ۱۵ دقیقه گذاشتم.
بعد از پخت و خنک شدن سطح بادامها رو با عسل رومال و با پودر پسته تزیین کردم.
نکتههای مربوط به مراحل مخلوط و پخت شیرینی رعایت بشه، چون در بافت و طعم شیرینی تاثیر میزاره
منبع: ایران بانو
انتهای پیام/