به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه شیرینی هلالی وانیلی را به شما آموزش دهیم.
بیشتر بخوانید
مواد مورد نیاز
کرة نرم شده...... ١١٥ گرم
پودر شکر.... ٣ قاشق سوپخوری
آرد..... ۱۵۰ گرم
وانیل شکری...... ١ قاشق چایخوری
شکلات شیری برای تزئین..... ٥٠ گرم
پودر پسته برای تزئین ...... به میزان لازم
روش تهیه
کره و پودر شکر را در کاسة مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آنگاه آرد و وانیل را بیفزائید و مخلوط کنید. سپس مایة فراهم کرده را یک ساعت در دمای محیط نگه دارید تا آمادة مصرف شود. حالا آن را در کیسة شیرینی پزی دارای ماسورة کنگرةدار بریزید و هر بار قدری از آن را به شکل هلال، روی سینی دارای کاغذ روغنی بگذارید. اکنون سینی را در فر گرم کرده با دمای ۱۸۰ درجة سانتیگراد قرار دهید و شیرینی را به مدت تقریبی ۱۵-۲۰ دقیقه یا تا زمانی که طلایی رنگ شود، بپزید. اینک شیرینی را روی پنجرة سیمی خنک کنید. اکنون قسمتی از هر شیرینی را در شکلات آبکرده بزنید و رویش پسته بپاشید و روی فویل بگذارید تا شکلات ببندد.
منبع: شور و شیرین
انتهای پیام/