هشدار گفت: در شرایط کرونا شرکت‌های دانش‌بنیان با تولید انواع تجهیزات ضدعفونی کننده این بحران را پشت سر گذاشته‌اند.

فاطمه هشدار مدیر برنامه ریزی راهبردی صندوق نوآوری و شکوفایی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه فناوری گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، در خصوص تاثیر صندوق نوآوری در پیشرفت اقتصاد دانش بنیان اظهار کرد: صندوق نوآوری و شکوفایی در ایجاد رابطه بین شرکت‌های دانش بنیان، اقتصاد و اقتصاد دانش بنیان بسیار حائز اهمیت است.

او افزود: اقتصاد کلان کشور، شاخص‌ها و معیار‌هایی دارد که شرکت‌های دانش‌بنیان با توجه به ماهیت کسب و کارشان سهمی از اقتصاد کلان را به خود اختصاص می‌دهند.

هشدار بیان کرد: صندق نوآوری و شکوفایی به عنوان نهاد تامین مالی فناوری و نوآوری با ارائه خدمات به شرکت‌های دانش‌بنیان معیار‌ها و شاخص‌های کلان اقتصادی را تحت تاثیر قرار داده است. برای مثال تولید ناخالص داخلی، اشتغال، بهبود محیط کسب و کار و میزان صادرات و واردات بخشی از شاخص اقتصاد کلان است که شرکت‌های دانش بنیان به واسطه حمایت و خدمات صندوق نوآوری و شکوفایی طی سال‌های گذشته آن‌ها را ارتقا داده‌اند. هرچند ممکن است در ابتدای راه بهبود و ارتقای این شاخص‌ها با کمبود‌های مواجه بوده باشند، اما طی سالیان آینده با رشد قابل توجهی مواجه خواهدبود.

مدیر برنامه ریزی راهبردی صندوق نوآوری و شکوفایی گفت: با تامین مالی و اعتبارات سرمایه‌ای (به صورت مستقیم)، به کارگیری نیروی کار و فناوری (به صورت غیرمستقیم) در جهت افزایش ظرفیت تولید کالا و خدمات به قوی‌تر شدن ارتباط بین شرکت‌های دانش بنیان به اقتصاد کشور کمک کرده است.

او بیان کرد: اتخاذ سیاست‌هایی که به بهبود فضای کسب و کار و حمایت قانونی از سرمایه گذاران می‌پردازد در این مسیر بسیار حائز اهمیت است.

هشدار تصریح کرد: ایجاد بسته‌های حمایتی در جهت صادراتی کردن کسب و کارها، تقویت جایگاه شرکت‌های دانش بنیان در نقش تجاری کشور، جلوگیری از خروج ارز برای واردات با ارزش افزوده بالا، نمونه‌های دیگری از فعالیت‌های صندوق است که شاخص‌های اقتصادی کلان را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

او گفت: در شرایط کنونی بحران کرونا، که اولویت اول کشور بازگشت رشد اقتصادی است، مشاهده می‌شود که شرکت‌های دانش‌بنیان با تولید انواع تجهیزات ضدعفونی کننده این بحران را تا حدی پشت سر گذاشته‌اند.

مدیر برنامه ریزی راهبردی صندوق نوآوری و شکوفایی بیان کرد: شرکت‌های دانش بنیان هم به صورت مستقیم سهم بیشتری از شاخص‌های کلان اقتصادی را به خود اختصاص داده‌اند، هم به صورت غیرمستقیم بر سلامت نیروی کار و ادامه فعالیت بخش‌های مختلف اقتصادی تاثیرگذار بودند که نقش صندوق به عنوان یک حامی و پشتوانه مطمئن غیرقابل انکار است.

او یادآوری کرد: اهمیت و جایگاه صندوق نوآوری و شکوفایی در ایفای نقش شرکت‌های دانش‌بنیان غیرقابل انکار است و خوشبختانه این حرکت به مرزی رسیده است که عموم مردم می‌توانند نقش حمایت‌های صندوق را در اشتغال فرزندان و تحصیل کرده‌های جامعه، کالا و خدمات با ارزش افزوده بالا، دسترسی به دارو‌ها و کالا‌های اساسی در سطح جامعه احساس کنند.


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار