مدیر اداره جهاد کشاورزی رامهرمز از آغاز برداشت محصول پیاز از سطح ۵۰۰ هکتار از اراضی این شهرستان خبر داد.

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، فرشاد مهرابی مدیر اداره جهاد کشاورزی رامهرمز میزان سطح زیر کشت پیاز در این شهرستان را ۵۰۰ هکتار عنوان کرد و گفت: عملیات برداشت پیاز آغاز شده است.

او با بیان اینکه عملیات کشت این محصول از پایان شهریور ماه هر سال آغاز می‌شود و تا پایان مهرماه ادامه دارد، افزود: ارقام محلی رامهرمز و رقم سفید بهبهان بیشترین نوع کشت شده در اراضی شهرستان هستند.

مهرابی متوسط تولید پیاز در شهرستان را ۳۰ تا ۴۰ تن در هکتار عنوان کرد و بیان داشت: برداشت این محصول پرمصرف از ابتدای خرداد آغاز شده و تا تیر ماه خواهد داشت که با توجه به کیفیت مطلوب مورد استقبال مصرف کنندگان در سایر شهرستان‌های استان خوزستان می‌گیرد و صادر می‌شود.

استان خوزستان به دلیل شرایط اقلیمی و آب و هوایی، یکی از قطب‌های تولید محصولات کشاورزی نظیر؛ سبزی و صیفی، غلات، گندم، جو، کلزا و مرکبات در کشور به شمار می‌رود، ضمن اینکه محصولات تولیدی علاوه بر خریدار داشتن در سایر استانها، به کشور‌های همجوار از جمله عراق صادر می‌شوند.

انتهای پیام/گ

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.