به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، میگو یکی از مفیدترین محصولات دریایی است که فواید بسیاری برای سلامتی و بدن دارد. در این مقاله طرز تهیه یک میگو خوش طعم و خوشمزه را به شما آموزش میدهیم.
مواد لازم برای تهیه میگوی مرد افکن
میگوی آماده متوتا سایز ۳۱-۴۰: ۵۰۰ گرم
فلفل دلمهای رنگی که به صورت نواری برش داده شده باشد: ۲ عدد
ماکارونی نواری یا نودل: ۲۰۰ گرم
سیر درشت که رنده شده باشد: ۲ حبه
زنجبیل تازه: ۱ ق غ رنده شده
روغن زیتون: ۲ ق غ
پیازچه خرد شده: ۲ ق غ
قارچ اسلاید شده (برای جلوگیری از سیاه شدن قارچ، آنها را به کمی آبلیمو آغشته کنید): ۱۰۰ گرم
سس سویای کم نمک: ۴ ق غ
شکر قهوهای: ۲ ق غ
سس فلفل تند: ۱ ق غ
پوست رنده شده لیمو: ۱ عدد
چندین برگ درسته ریحان تازه
بیشتر بخوانید:
آموزش آشپزی؛ از پاستل گوشت و پنیر و پلوی علی پاشا تا سیب زمینی کبابی با سس قارچ + تصاویر
طرز تهیه میگو مرد افکن
روغن را در یک ماهیتابه بزرگ و روی حرارت متوسط داغ کنید.
سیر و زنجبیل را به مدت یک دقیقه تف دهید
پیازچهها را اضافه کرده و به مدت دو دقیقه تف دهید تا نرم شوند.
فلفل دلمهای و قارچ را اضافه کنید و ۵ دقیقه تف دهید. (برای جلوگیری از آب انداختن قارچ و فلفل دلمهای حرارت را کمی بیشتر کنید)
میگوها را اضافه کنید و حدود ۳ دقیقه دیگر تف دهید تا رنگ آنها صورتی شود.
ماکارونی نواری یا نودل را که طبق دستور روی بسته بندی آماده کرده اید به ماهیتابه اضافه کنید.
سس سویا، شکر قهوه ای، سس فلفل تند، رنده شده پوست لیمو و برگهای ریحان را نیز
اضافه کنید.
مواد را به آرامی مخلوط کنید.
غذای شما آماده است.
منبع: سیمرغ
انتهای پیام/