به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، شهریار بابادی مدیر جهادکشاورزی بروجن با اشاره به تولید ۵ هزار و ۴۰۰ تن گوشت مرغ طی سال گذشته اظهارداشت: در حال حاضر ۲۵ واحد مرغداری گوشتی با ظرفیت ۷۰۰ هزار قطعه در هر دوره، این شهرستان فعال است که با احتساب ۴ دوره جوجه ریزی در طول سال، ظرفیت تولید مرغ زنده آماده کشتار در بروجن پنج هزار و ۴۰۰ تن برآورد می شود.
او گفت: در صورتی که مصرف سرانه مرغ در بروجن را ۲۸ کیلوگرم در سال در نظر بگیریم و با احتساب جمعیت حدود ۱۲۵ هزار نفری این شهرستان، میزان مرغ مورد نیاز سه هزار و ۵۰۰ تن در سال خواهد بود.
بیشتر بخوانید
بابادی به توزیع نهاده در این شهرستان اشاره کرد و افزود: در سال گذشته مقدار ۱۱ هزار و ۸۰۰ تن نهاده شامل ۳ هزار و ۹۰۰ تن کنجاله سویا و ۷ هزار و ۲۸۰ تن ذرت در بین مرغداران توزیع شده است و در نیمه دوم سال گذشته با راه اندازی سامانه بازارگاه تقریباً تمام نهادهای مورد نیاز مرغداران تأمین شده است.
انتهای پیام/خ