متخصص تغذیه درمورد خیار سبز و انواع ویتامین‌ها و املاح این میوه می‌گوید.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد، مظفری متخصص تغذیه گفت: خیارسبز حاوی ویتامین‌های محلول در آب، ویتامین C و اسید فولیک است.

متخصص تغذیه گفت: خیارسبز دارای املاحی مانند منیزیوم، مولیبدنیوم و پتاسیم است.

او تصریح کرد: خیارسبز انرژی مناسبی دارد که در ۱۰۰ گرم آن کمتر از ده کالری انرژی است و افراد هنگام مصرف آن نگران افزایش وزن نباشند.

او بیان کرد: افراد دیابتی هنگام مصرف خیار سبز نگران نباشند، زیرا استفاده از آن برای این بیماران ضرری ندارد.

مظفری گفت: خیار سبز به دلیل دارا بودن انواع ویتامین‌ها به خصوص ویتامین A برای پوست انسان مفید است.

متخصص تغذیه گفت: حدود ۹۷ درصد خیارسبز آب است و بدن افراد به خصوص در مناطق کویری مانند استان یزد را در برابر کم آبی محافظت می‌کند.. او اظهار داشت: در استان یزد به دلیل طبع سرد خیار سبز هنگام مصرف آن از نوشیدنی‌هایی مانند چای نبات استفاده می‌کنند که اثرات مفید خیار سبز را از بین می‌برد.

متخصص طب سنتی گفت: اگر افرادی با مصرف خیارسبز احساس طبع سرد دارند باید در مصرف مواد غذایی دارای مزاج گرم بعد از مصرف آن احتیاط کنند که مشکلی پیدا نکنند.

انتهای پیام/ی

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار