به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، ارژنگ عزیزی معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار اردبیل در کارگروه استانی ساماندهی گندم، آرد و نان گفت: این اقدام در راستای اجرای سیاستهای تنبیهی و تشویقی نانوایان انجام میشود.
او بیان کرد: آن تعداد از نانواییهایی که مقررات مربوط به ساعات پخت، وزن چانه، کیفیت و مسائل بهداشتی را رعایت نکنند، با تشخیص کمیتههای شهرستانی آرد و نان از سهمیه آرد آنها کسر و به سهمیه آن تعداد از نانواییهایی که مقررات را رعایت میکنند، اضافه خواهد شد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار اردبیل تصریح کرد: به منظور نظارت بر کیفیت آرد و نان استان اردبیل به مدت ۲۰ روز متوالی تیم بازرسی با محوریت فرمانداری هر شهرستان مرکب از نمایندگان فرمانداری، بازرسی سازمان صمت، تعزیرات حکومتی، معاونت غذا و دارو و اتحادیه نانوایان، از واحدهای خبازی و کارخانههای آردسازی بازدید و موارد تخلف را برای برخورد قانونی گزارش میکنند.
انتهای پیام/ح