به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، شهاب صدیقی سرپرست اداره کل مدیریت بحران خوزستان با بیان اینکه این مطالعات باید تا پایان خرداد انجام شوند، گفت: تنها ۱۵ شهر از ۴۴ شهر دارای بالاترین اولویت مطالعات دفع آبهای سطحی را انجام دادند که جای تاسف دارد.
او در نشست قرارگاههای ۳ گانه خوزستان در سرسرای اداره کل مدیریت بحران استان افزود: به منظور اختصاص اعتبارات در زمینه دفع آبهای سطحی باید هر چه سریعتر مطالعات انجام شود و در سطح ملی ارائه گردد.
صدیقی با اشاره به لزوم تعیین نمایندگان از فرمانداران شهرها بیان کرد: نماینده معین شده باید به صورت روزانه با شهرداری به منظور بررسی مطالعات در تعامل باشد، زیرا در بودجه امسال ۵ هزار میلیارد ریال اعتبار به عنوان ۵۰ درصد هزینه دفع آبهای سطحی در کشور در نظر گرفته شده و باید کوشش گردد که خوزستان بیشترین میزان را کسب نماید.
سرپرست اداره کل مدیریت بحران خوزستان ادامه داد: ۵۰ درصد اعتبار دیگر از درآمد شهرداریها تامین میشود، زیرا طبق قانون ۴۰ درصد درآمد شهرداریها باید برای مسائل عمرانی استفاده گردد.
طی سالهای گذشته و در آذر ماه ۱۳۹۸ و ۱۳۹۹ بسیاری از منازل مردم در نقاط مختلف شهرهای خوزستان از جمله اهواز، کارون، بندر ماهشهر، بندر امام (سربندر) و شهرک شهید چمران (جراحی) به دلیل بارندگیهای سیلابی دچار آبگرفتگی شدید و چند هفتگی شدند.
انتهای پیام/ن