به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، پیتزا پای با همان روش پیتزای معمولی تهیه میشود، با این تفاوت که روی این پیتزا هم، یک لایه خمیر به شکل و فرم دلخواه خود قرار میدهید تا چهرۀ پای (pie: کلوچه گوشت پیچ) به خود بگیرد. پیتزا پای را میتوانید با گوشت چرخ کرده، مرغ یا سوسیس و کالباس درست کنید. ما در این مطلب طرز تهیه پیتزا پای را با سوسیس به شما آموزش میدهیم.
فسف فودها در عصر امروز از جایگاه به خصوصی برخوردار میباشند، از این رو افراد بسیاری میل به مصرف آن در منزل و یا خارج از آن دارند. پیتزا پای نیز از دیگر انواع این نوع فست فودها میباشد که روش طبخ آن با پیتزای معمولی در صورت تقریبی به یک شکل انجام میگیرد. تنها تفاوت موجود در تهیه پیتزا ها، روش تزئین و شکل دهی آنان میباشد که به روی پیتزا با دیگر لایههای خمیری به شکل و فرم مورد نظر انجام میگیرد.
مواد لازم برای پیتزا پای
۴۰۰ گرم:خمیر پیتزا
۲۲۵ گرم:سوسیس خرد و پخته شده
دو پیمانه:اسفناج تازه
یک پیمانه:سس پیتزا
یک پیمانه:مغز آرتیشو خرد شده
نصف پیمانه:زیتون خرد شده
۱/۳ پیمانه:پیاز قرمز خلالی
دو پیمانه:مخلوط پنیرهای چدار، گودا و موزارلا
یک پیمانه:پنیر پارمسان رنده شده
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه پیتزا پای
ابتدا کف سینی فر را چرب کرده و فر را با حرارت ۳۷۵ درجه فارنهایت روشن کنید تا گرم شود. روی یک سطح صاف مقداری آرد بپاشید و خمیر را بوسیله وردنه باز کنید. قسمتی از خمیر را نگه دارید و آن را به شکل نوارهای باریک برش بزنید و کنار بگذارید. بقیه خمیر را به شکل مستطیل برش بزنید و داخل سینی پهن کرده و آن را ۶ تا ۷ دقیقه بپزید تا کمی طلایی شود. سوسیس را پخته و خرد کنید، پیاز را خرد کنید، اسفناج را خرد کرده و در نهایت زیتون را هم خرد نمایید. همه مواد بالا را با هم مخلوط کرده و مغز آرتیشو خرد شده را هم بیافزایید. مواد را روی خمیری که داخل سینی پهن کرده اید بریزید و پنیر را روی آن بپاشید. روی مواد را با نوارهای خمیری که کنار گذاشته اید به شکل شطرنجی بپوشانید. در نهایت پیتزا پای را برای ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید تا پخته و برشته شود. بعد از گذشت این مدت زمان پیتزا را از فر خارج کرده و برش بزنید و با سس دلخواه سرو کنید.
پیتزا پای مرغ
شاید شما پای سیب خورده باشید، اما پای مرغ با همان بیس و تفاوت است، این گزینه بسیار خوبی میتواند برای میهمانیها باشد با دستور این غذای بسیار خوشمزه آشنا شوید.
مواد اولیه خمیر پیتزای پای مرغ:
آرد دو پیمانه
تخم مرغ یک عدد
ماست یک پیمانه
بیکینگ پودر یک قاشق مرباخوری
نمک یک قاشق چای خوری
روغن مایع مثلا روغن زیتون یک پیمانه
مواد لازم برای داخل پیتزای پای مرغ:
مرغ پخته و خرد شده به میزان لازم
قارچ نصف پیمانه
گوجه فرنگی دو عدد
فلفل دلمهای نصف یک عدد
پیاز داغ یک قاشق سوپخوری
طرز تهیه پیتزا پای مرغ
تخم مرغ را با چنگال کمی زده و ماست را اضافه میکنیم. بعد نمک و بیکینگ پودر را همراه با روغن اضافه کرده و هم میزنیم. سپس آرد را کم کم میافزاییم تا خمیر یک دستی به دست بیاید. مرغ پخته را با پیاز داغ، فلفل دلمه ای، فیلهی گوجه فرنگی و قارچ، تفت میدهیم و مقداری نمک زده و میگذاریم سرد شود. ظرف مورد نظرمان را چرب میکنیم خمیر را داخل آن پهن کرده و با چنگال چند سوراخ در خمیر ایجاد میکنیم.
بعد، مواد داخل پای را روی خمیر پهن کرده و با یک خمیر دیگر روی مواد را میپوشانیم و لبههای دو خمیر را به هم میچسبانیم (کمی از خمیر را برای تزئین روی پای، نگه دارید). آن گاه، با بقیه خمیر میتوانید روی پای را تزئین کنید. در آخر، کمی زرده تخم مرغ و شیر، روی خمیر مالیده یا کمی زعفران آب کرده و کره به آن اضافه میکنیم و به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه، در دمای ۳۰۰ درجه فارنهایت قرار میدهیم. هرگاه روی آن طلایی و خمیر از ظرف جدا شد، پای مرغ آماده است.
منبع: ساعد نیوز
انتهای پیام/