به گزارش گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، امیررضا واعظ آشتیانی، مدیرعامل سابق باشگاه استقلال تهران در گفت و گو با رادیو ورزش در خصوص نامه منتشر شده درباره استعفای دسته جمعی هیئت مدیره استقلال تهران گفت: این نشان دهنده این است که مدیرعامل باشگاه تمکینی از صحبت ها، مصوبات و یا توصیههای هیئت مدیره ندارد. طبق قانون تجارت، مدیرعامل منصوب و یا انتخاب هیئت مدیره است و هیئت مدیره تصمیماتی میگیرد که مدیرعامل باید به آن عمل کند و اگر اجرا نکند میتوانند او را استیضاح و برکنار کنند. این نشان دهنده آن است که مدیرعامل قدرتی فراقانونی در چارچوب قانون تجارت دارد و حمایت میشود.
واعظ آشتیانی ادامه داد: به نظر من هیئت مدیره صحبتهای خود را قبلا مطرح کرده است. هیئت مدیره وقتی میبیند قدرتی ندارد، چارهای جز استعفا نمی بیند و نشان میدهد ک مجمع یا رئیس مجمع مستقیم از مدیرعامل حمایت میکنند. این تصمیم از نظر قانونی و شرایط موجود کاملا درست است؛ چرا که هیئت مدیره مسئولیت تضامنی دارد و هر اتفاقی که در باشگاه رخ دهد و منجر به ضرر و زیان شود، تک تک اعضای هیئت مدیره پاسخگو هستند. مدیرعامل تمکین نمیکرده است و آنها سکوت نمیکردند؛ این حرف اصلا قابل قبول نیست و فکر میکنم با توجه به اتفاقات اخیر هیئت مدیره برای این که رئیس مجمع را هوشیار کند و مدیرعامل برای این که تمکین به تصمیمات هیئت مدیره نمی کند، راهی را انتخاب کرده اند که حق هیئت مدیره است و میتواند استعفا کند.
او افزود: وقتی که افراد آگاه و خردمند و افرادی که میتوانیم از تجربیات و دانش آن ها، نه تنها در مدیریت این باشگاه بلکه در بخشهای دیگر استفاده کنیم را وارد حاشیه میکنیم و از افرادی استفاده میکنیم که حتی در خواب هم نمیدیدند که در مسئولیتهایی قرار گیرند که نتیجه و حاصل آن همین است ک شما میبینید. تا زمانی که شایسته سالاری و انتخاب افراد اصلح را به حاشیه برانیم و سراغ کسانی رفته که کارآمدی ندارند و در مواقع حساس بلد نیستند که چگونه بحران زدایی کنند و مشکلات را برطرف نمایند، این اتفاقات رخ می دهند. به اعتقاد من، نه هیئت مدیره استقلال و نه مدیرعامل نباید مواخذه شوند، بلکه وزیر ورزش و جوانان باید مواخذه شود.
مدیرعامل سابق باشگاه استقلال ادامه داد: بحث قراردادها یکی از مسئولیتهای تضامنی هیئت مدیره است و احتمالا هیئت مدیره به وحشت افتاده، چون مسئولیت تضامنی دارد. من در خبری شنیدم که گفته شده بود اعضای هیئت مدیره حق امضا ندارند که من پاسخ را این گونه میدهم که وقتی هیئت مدیره انتخاب و مدیرعامل توسط اعضای هیئت مدیره منصوب میشود، در آن جا چگونگی اسناد و اوراق تعهد آور هم قید میشود. ما این نتیجه را میگیریم که یا این هیئت مدیره یک هیئت مدیره سوری بوده است و ثبت نشده یا این که سوری نبوده و ثبت شده و اعضای دیگر ترس این را دارند که چک ها را امضا کنند. با توجه به این که موجودی در حساب نیست، این چکی که امضا میشود برگشت خورده و ذی نفع اقامه دعوی می کند و کسانی که امضا کرده اند را مورد بازجویی و یا احیانا مورد اتهام قرار می دهند.
واعظ آشتیانی در پایان درباره نقش وزیر ورزش و جوانان اظهار کرد: همه این اتفاقات را از جانب وزیر ورزش و جوانان میبینم. ضعیفترین وزیر ورزش در دوران جمهوری اسلامی ایران، وزیر ورزش فعلی است. او واقعا نتوانست فضای ورزش کشور را به خوبی رصد و آرامش را برقرار کند و نگاهش مستقیما به فوتبال بود. اگر یک وزیر ورزش توانا و باهوش بود، هیچ وقت فوتبال را به صورت مستقیم نگاه نمیکرد؛ بلکه همه رشتههای ورزشی را با یک دید منصفانه نگاه میکرد. امروز وزیر ورزش و جوانان ما وزیر فوتبال است و وزیر ورزش نیست. مدیران توانمندی را نتوانسته منصوب کند و هر فردی را به عنوان هیئت مدیره انتخاب کرده است. ۲ باشگاه پایتخت با میلیونها هوادار با حواشی متعددی مواجه بوده اند و در فراز و نشیبهای مختلفی هواداران این ۲ دنبال این تیم ها بودند و وزیر با بی تدبیری این باشگاه ها را به حاشیه برد و امروز هم باید پاسخ عملکرد خود را به مردم دهد.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/