به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، بذرپاش رئیس دیوان محاسبات، در پاسخ به این پرسش که چرا قوانین حمایت از تولید به خوبی اجرا نمیشوند؟، اظهار کرد: در بررسی قوانین به این نتیجه رسیدیم که تقریبا یک اتفاق ناگوار در عدم اجرای قوانین رخ داده است.
بیشتر بخوانید
او بیان کرد: کاندیدای ریاست جمهوری اگر به مطالعه قوانین بپردازند، متوجه میشوند بسیاری از خواستههایی که در حال حاضر نام میبرند در رسانهها ذکر شده است. البته برخی از بندهای قانون ممکن است نیاز به اصلاح داشته باشد، اما در بررسی ۷ قانون نزدیک ۵ درصد به این نتیجه رسیدیم که، قانون نیاز به اصلاح دارد.
این مقام مسئول افزود: علت عدم اجرای قوانین، تغییر شرایط از جمله بیماری کرونا و تحریمها بوده که سبب توقف در اجرای قوانین شده است.
رئیس دیوان محاسبات در پاسخ به این پرسش که، اگر قوانین حمایت از تولید کامل اجرا میشد چه اتفاقی برای کشور میافتاد؟، گفت: در ۱۰ سال اخیر، حدود ۹۰ درصد از بخشها دچار ترک فعل شدند؛ اوضاع حمایت از تولید، قاچاق و حمایت از کسب و کار داخلی مشخص است.
او ادامه داد: اگر ۵۰ درصد قوانین در طول این مدت اجرا میشد، حداقل ۵۰ درصد حمایت از تولید داخل میتوانست بهتر انجام شود.
این مقام مسئول در پایان بیان کرد: اجرا، بخشهای مختلفی دارد، برخی شامل اجرای مقررات مانند، آیین نامه، دستورالعملهای هیئت وزیران و مقررات وضع شده برای اجرای قوانین است و مسئول اجرا، در ارکان دولت باید دنبال شود تا به بهترین نحو اجرا شود. در مجلس شورای اسلامی دیوان محاسبات مسئول نظارت بر اجرای قوانین است.
انتهای پیام/