به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از گرگان، مردم جای جای کشورمان غذاهای مختلف را با عدس میپزند. برخی آن را عدس پلو مینامند و بعضی مانند علی آبادیهای استان گلستان عدس را ته چین کرده و آن را عدس ته چین مینامند.
این غذا مناسب روزهای گرم است چرا که هم برنج، هم عدس و هم چاشنی آن که رب آلو است طبعی سرد دارد.
برای این کار ابتدا عدس، برنج و گوشت گوسفندی ترجیحا با استخوان و کمی چربی را به تعداد نفرات آماده کنید.
گوشت را با پیاز و ادویه کامل بخار پز کنید، عدس را جداگانه آب پز کرده و سپس در آبکش بریزید.
یک پیاز تقریبا درشت در تابه خرد کنید، وقتی کاملا سرخ و سبک شد به آن زردچوبه و فلفل سیاه بزنید، ۲ قاشق رب آلوی رقیق شده با آب جوش را به این ترکیب اضافه کنید و وقتی آب این ترکیب کشیده شد، عدس و سپس گوشت را اضافه کنید.
سعی کنید با قاشق همه مواد را آغشته به رب آلو کنید چرا که باید طعم ترش غذا بر عدس و گوشت غالب باشد.
سپس برنج را آبکش و این مواد را لایه لایه اضافه کنید و بگذارید یک ساعت با شعله بسیار کم دم بکشد.
این غذا با سالاد شیرازی یا بورانی اسفناج ترکیب هیجان انگیزتری پیدا خواهد کرد.
انتهای پیام/ن