به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان ، امروز قصد داریم طرز تهیه سوفلۀ ماهی و میگو به شما آموزش دهیم، با ما همراه باشید.
بیشتربخوانید
مواد مورد نیاز
فیلة ماهی شیر..... ۳۰۰ گرم
نمک و فلفل..... به میزان لازم
روغن مخصوص سرخکردنی..... به میزان لازم
میگو تمیز کرده ..... ۲۵۰ گرم
سیر له کرده.... ۲ حبه
ادویه کاری ... یک قاشق چایخوری
سس سفید..... یک پیمانه
زردة تخممرغ .......۲ عدد
پنیر موزارلا ... ۱۵۰ گرم
سفیدة تخممرغ..... ۴ عدد
روشتهیه
فیلة ماهی را با نمک مزهدار کنید. آنگاه در تابة مناسبی روغن بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید و ماهی را تفت دهید. حالا در ظرف مناسبی میگو، ماهی خرد کرده، سیر، نمک، فلفل و ادویه کاری را مخلوط کنید و کنار بگذارید. سپس سس سفید را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت گرم کنید و زردهها را یکی یکی در آن بریزید و پیوسته آن را هم بزنید. اینک از روی حرارت برداشته با پنیر و مواد فراهم کرده ترکیب کنید. حالا سفیدة تخممرغ را با همزن بزنید تا پوک و سبک شود و با مواد آماده شده به آرامی مخلوط کنید و در ظر ف سوفلهخوری چربکرده بریزید و به روش بنماری در فر گرم کرده با دمای ۲۰۰ درجة سانتیگراد به مدت ۴۵ دقیقه بپزید تا سطح آن طلایی شود.
یادآوری
سوفله همزمان با سرو غذا باید از فر خارج شود.
سرظر ف سوفله باید به اندازه ۲ سانتیمتر خالی باشد تا هنگام پخت از ظرف سر نرود.
پخت به روش بن ماری باعث میشود سوفله لطیفتر شود.
خواص میگو
میگو گونهای از سختپوستان است که در اکثر آبهای جهان وجود دارد. میگو علیرغم ظاهر نهچندان جذابش، یکی از منابع غنی از آهن است و مصرف آن به افرادی که دچار کم خونی هستند، توصیه میشود. میگو همچنین یکی از خوراکیهای سرشار از امگا ۳ است و به همین دلیل، به کنترل فشار خون نیز کمک میکند. میگو خوشمزه و بسیار لذیذ است.
منبع: شور و شیرین
انتهای پیام/