به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان ، کتلت بادمجان یکی دیگر از خانوادههای کتلتها میباشد که مانند دیگر کتلتها از طعم بی نظیری برخوردار میباشد. اگر شما نیز جزو افرادی هستید که به انواع کوکو و کتلت علاقه فراوانی دارید ما به شما تهیه این کتلت خوشمزه را پیشنهاد میکنیم در ادامه با ما با دستور پخت آسان این غذا همراه باشید.
کتلت بادمجان یک وعده غذایی کامل برای نهار و شام میباشد که برعکس گوجه بادمجان و یا خورشت بادمجان به روغن کمتری نیاز دارد در نتیجه برای بیشتر افراد مناسب است. کتلت بادمجان نیز شبیه کباب ساده تهیه میشود که بسیار آسان میباشد. مواد اولیه این کتلت اندک میباشد و در نهایت طرز تهیه آن آسان است.
شما میتوانید این غذا را در کمترین زمان تهیه و سرو کنید. ما در اینجا کتلت بادمجان را به صورت کبابی آموزش میدهیم که دارای طعمی عالی و دلپذیر میباشد و ذهن افراد را به سمت کبابهای آتشی میبرد. بادمجان یکی از مواد اولیه این غذا میباشد که دارای خواص معجزه آسایی میباشد. بادمجان از خانوادهی سیب زمینی میباشد و در قدیم تنها در هند کشت میشد، ولی با گذشت زمان بادمجان به تمام مناطق جهان صادر و کشت شد.
بیشتربخوانید
به طوری که امروزه ما میتوانیم به راحتی بر روی زمینهای خود کشت کنیم. حتی انگلیسیها نیز در ابتدا بادمجان را از کشور گینه وارد کردند و آن را با نام کدو گینهای میشناختند. بادمجان و کدو از یک خانواده هستند، ولی خواص هر کدام با دیگری فرق میکند. کتلت بادمجان از خانوادهی شامی و کتلتها میباشد. گیاه بادمجان از نظر طب سنتی دارای طبع گرم و خشک است. این گیاه برعکس ظاهرش دارای کالری اندکی است که میتوانید در وعده غذایی خود اضافه کنید.
اگر شما نیز به دنبال کاهش وزن هستید بهتر است این گیاه را در برنامه غذایی خود اضافه کنید. در نتیجه این غذا میتوان برای تمام افراد مناسب باشد. از انواع دیگر کتلت میتوان به: کتلت آلمانی، کتلت لوبیا سفید، کتلت برنج با سویا و کتلت چشم بلبلی اشاره کرد.
مواد لازم
بادمجان: دو عدد
سیب زمینی آب پز: سه عدد
پیاز: یک عدد
تخم مرغ: یک عدد
جعفری خردشده: یک قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا: ۳۰ گرم
نمک: به میزان لازم
آرد سوخاری: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم
دستور تهیه:
در ابتدا برای کندن پوست بادمجانها آنها را بر روی اجاق کبابی کنید.
سپس پوست آن را به آسانی بگیرید و خرد کنید.
بادمجان کبابی خرد شده و پیاز رنده شده را به همراه سیب زمینی رنده شده، تخم مرغ، جعفری و پنیر پیتزا مخلوط کنید.
برای اینکه مواد سفت شود آرد سوخاری را اضافه کنید.
در نهایت نمک و فلفل و ادویهها را اضافه کنید.
مواد را به صورت گرد در بیاورید و داخل روغن سرخ کنید.
منبع: کتاب کاله
انتهای پیام/