به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، سید احمد معتمدی، رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر در دومین دوره جایزه ملی لجستیک و زنجیره تامین اظهار کرد: فعالیت های دانشگاه براساس برنامه راهبردی انجام می شود و این امر موجب خواهد شد تا زیرساخت های دانشگاه را تقویت کنیم.
او افزود: براساس برنامه راهبردی دانشگاه سعی داریم فعالیت دانشگاه صنعتی امیرکبیر براساس تقاضای موجود در کشور شکل گیرد تا فارغ التحصیلان این دانشگاه راحت تر جذب بازار کار شوند.
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر خاطرنشان کرد: براساس برنامه راهبردی ارتقا دانشگاه صنعتی امیرکبیر به دانشگاه نسل سوم یک اصل است بنابراین تمام فعالیت های دانشگاه در راستای این هدف برنامه ریزی شده است.
معتمدی گفت: با رسیدن به دانشگاه نسل سوم قادر خواهیم بود نقش آفرینی بیشتری در جامعه داشته باشیم. وی تاکید کرد: در این راستا برنامه های درسی مورد بازنگری قرار گرفت تا برنامه های درسی تقاضا محور و کاربردی تر باشند.
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: موضوع کارورزی دانشجویان مورد توجه قرار گرفته است براساس آن دانشجویان می توانند یک سال از دوره تحصیل خود را در صنعت حضور یابند.
معتمدی عنوان کرد: دوره کارورزی اجباری نیست اما پیش بینی می شود که این دوره از سوی دانشجویان مورد استقبال قرار گیرد.
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: تقویت نوآوری در دانشگاه دیگر شاخص برنامه راهبردی دانشگاه است که در این راستا تعداد شرکت های دانش بنیان دانشگاه از ۱۳ شرکت به بیش از ۳۲۰ شرکت افزایش یافته است.
معتمدی اظهار کرد: همچنین مراکز نوآوری تخصصی نیز در ۹ دانشکده این دانشگاه راه اندازی شده است که امیدواریم به زودی در تمامی دانشکده های دانشگاه مراکز نوآوری راه اندازی کنیم.
در ادامه اقبال شاکری نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: مجلس شورای اسلامی به موضوع شرکت های دانش بنیان ورود کرده و این رویه ادامه خواهد داشت.
او افزود: لایحه حمایت از تولیدات شرکت های دانش بنیان در مجلس تصویب شده است که برای این امر ردیف های بودجه ای بسیار خوبی دیده شده است. همچنین براساس این لایحه حمایت های بسیار خوبی از شرکت های دانش بنیان انجام خواهد شد.
نماینده مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: مجلس شورای اسلامی در ردیف ها و تبصره های بودجه ای اصلاحات را به سمت دانشگاه ها، مراکز پژوهشی و شرکت های دانش بنیان سوق داده تا از این طریق بتوانیم از این بخش ها حمایت کنیم.
شاکری تصریح کرد: از جامعه دانشگاهی درخواست داریم نظرات و پیشنهادات خود را برای بودجه سال ۱۴۰۱ به مجلس اعلام کنند تا این موضوعات محور کار فعالیت های بودجه ای مجلس قرار گیرد.
او درخصوص جایزه لجستیک و زنجیره تامین نیز گفت: این جایزه مدل جدیدی را در کشور گسترش می دهد و باتوجه به اینکه شرکت ها با حضور در این جایزه می توانند ارزیابی شوند بنابراین زمینه فرق نقاط ضعف شرکت ها فراهم می شود.
نماینده مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: برگزاری جایره لجستیک و زنجیره تامین کار بسیار ارزنده و مهمی است و شرکت ها با حضور در این جایزه خود را در معرض ارزیابی علمی قرار خواهند داد.
انتهای پیام/