به گزارش حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، در ایام سالروز رحلت حضرت امام خمینی (رحمت الله علیه) و قیام پانزده خرداد، محسن حاجی میرزایی، در دیدار با حجت الاسلام والمسلمین سید حسن خمینی، با تسلیت سالروز ارتحال بنیانگدار کبیر انقلاب، اظهار کرد: حضرت امام (ره)، حق بزرگی به جامعه دارد و با قیامش چشم جهانیان را بر روی حقایق بسیاری گشود و افقهای بلندی را در مسیر ملتها نمایان کرد.
او با تاکید بر تلاش برای استمرار راه حضرت امام (ره) و حفظ ارزشهای انقلاب افزود: مدافع اندیشهها و آرمانهای امام خواهیم بود و برای تحقق اهدافش، تمام سعی خود را به کار خواهیم گرفت، زیرا تعلیم و تربیت در انقلاب اسلامی، جایگاه بزرگی داشته و دارد.
حاجی میرزایی با اشاره به سخنی از حضرت امام (ره) در پانزدهم خرداد که فرمودند: «یاران من در گهواره هستند.» و «امید من به دبستانی هاست.»، تصریح کرد: نگاه بنیانگذار انقلاب به آموزش و پرورش، نگاه بسیار عمیقی بود و این نگاه جایگاه رفیعی در انقلاب داشت. ایشان معتقد بودند، استمرار دهنده و قوام دهنده انقلاب، نسل جدید هستند و امروز این موضوع آشکارشده است.
او ادامه داد: برای ساختن آیندهای متفاوت، موثرترین و مهمترین مسیر، تعلیم و تربیت است، اکنون که از سیطره رسانهها و فضای مجازی صحبت میشود و همه هنر این فضا، تغذیه کننده چشم و گوش افراد است. آموزش و پرورش طی ۱۲سال روی افراد سرمایه گذاری میکند و شخصیت و هویت آنها را میسازد لذا اگر جامعه از نظام تعلیم و تربیت غافل باشد ممکن است به توفیقاتی دست یابد، اما این موفقیتها پایدار نخواهد بود.
وزیر آموزش و پرورش، پایدارترین توفیق را، تحول در نظام یادگیری و تربیت انسان ها، برشمرد و عنوان کرد: اهدای ۳۶هزار دانش آموز شهید و ۵هزار معلم شهید به انقلاب، نشان از به دوش کشیدن بار انقلاب و دفاع مقدس، توسط نظام تعلیم و تربیت است و این تعداد شهید یک پنجم کل شهدای جنگ تحمیلی را شامل میشوند، لذا معلمان و دانش آموزان در قبل و بعد از انقلاب همواره در عرصههای مختلف نقش آفرین بودند.
او با اشاره به موضوع انتخابات پیش رو، اظهار کرد: هرچند اغلب کاندیدای ریاست جمهوری از حل مشکلات اقتصادی سخن میگویند، لزوماً راه حل مسائل از جنس همان مسائل نیست بلکه ریشه در تحول در نظام یادگیری و آموزش است.
عضو کابینه تدبیر و امید اظهار کرد: انقلاب اسلامی برای ساختن فرهنگی غنی و استمرار حیاتش، باید توجه بیشتری به نظام تعلیم و تربیت داشته باشد، آموزش و پرورش نیز تلاش کرده است در سالهای اخیر اندیشههای حضرت امام (ره) را در کتابهای درسی اشاعه دهد.
او اضافه کرد: امیدواریم با توجه به اهداف رهبر کبیر انقلاب، آیندهای درخشان برای جامعه رقم بخورد.
او با تشریح قابلیتهای شبکه شاد و ذکر ارتباط آن با تحقق عدالت آموزشی، تصریح کرد: شبکه شاد علاوه بر قابلیتهای آموزشی، در شرایط کرونا، نظام تعلیم و تربیت را از تزلزل، رهایی بخشید و عوامل تربیتی، از جمله دانش آموز، معلم، مدرسه و خانواده را به یکدیگر پیوند داد.
وزیر آموزش و پرورش از انجام بیش از سیصد هزار ارتباط زنده در شبکه شاد خبر داد و افزود: امروز میتوانیم با بیش از ۸۰هزار مدیر مدرسه به طور همزمان و مستقیم ارتباط داشته باشیم که از قابلیتهای ویژه شبکه شاد است و برای اولین بار این کار در آموزش و پرورش صورت میگیرد.
او «تحقق عدالتهای آموزشی» را یکی دیگر از کارکردهای شبکه شاد برشمرد و افزود: تدریس معلمان برتر و امکان استفاده همه دانش آموزان سراسر کشور از این نوع تدریسها از جمله مصادیق «تحقق عدالت اجتماعی» است که در جای جای اندیشههای امام راحل (ره) به چشم میخورد.
انتهای پیام /