به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد، سید جلال جعفری زاده، کارشناس مبارزه با بیماریهای اداره دام پزشکی استان یزد گفت: بیماری تب کریمه کنگو یک بیماری ویروسی مشترک بین انسان و دام است، انتقال این بیماری با شروع فصل گرما و فعالیت انگلهای خارجی به ویژه کنهها بین دامها افزایش مییابد.
او افزود: دام آلوده این ویروس را از راه خون، گوشت و ترشحات منتقل میکند، این بیماری در دامها علائم خاصی ندارد و تنها به صورت یک تب گذرا است.
کارشناس مبارزه با بیماری ها، تصریح کرد: سمپاشی از جمله اقدامات پیشگیرانه در برابر شیوع بیماری تب کریمه کنگو محسوب میشود، محیط و بدن دام برای پیشگیری از بیماری تب کریمه کنگو باید سمپاشی شود.
جعفری زاده ادامه داد: مردم باید گوشت را از جایی تهیه کنند که برچسب و مهر دامپزشکی داشته باشد و در صورت ذبح دام، گوشت را بدون تماس مستقیم با دست به مدت ۲۴ ساعت در قسمت پایین یخچال نگهداری کنند.
انتهای پیام/و