رأی دادن موضوع مهم اجتماعی است که باید آگاهانه و عاقلانه انجام شود.

به گزارش خبرنگار حوزه ازدواج و خانواده گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، رأی دادن موضوع بسیار مهم اجتماعی است که باید عاقلانه و آگاهانه انجام شود. به همین منظور، در این مطلب، به برخی از راهکارها اشاره شده است که می توانید برای این تصمیم مهم به آن ها توجه کنید.
 
اطلاعات لازم مربوط به کاندیدا را بدست آورید
 
چه افراد برای پُست‌های ملی و یا چه برای پُست های شهری و یا محلی اقدام کنند و کاندید شوند، نکته بسیار مهمی که شما به عنوان شهروندان آن جامعه باید درنظر بگیرید این است که وقتی می خواهید شخص و یا اشخاصی را برای یک پُست و جایگاه انتخاب کنید حتما همه چیز و اطلاعات مربوط به هر یک از نامزد‌ها را بدانید.

به جای این که صرفا روی یک نامزد خاص تمرکز کنید، وقت خود را صرف کسب اطلاعات از تمامی نامزد‌ها کنید و به سوابق کاری آن‌ها و همچنین، برنامه‌های مشخصی که  پس از انتخاب شدنشان برای کشور دارند، توجه کنید.

آیا وعده‌های آن‌ها واقعا محقق شدنی و قابل اجراست یا عمدتا برای جلب آراء، چنین قول و وعده‌هایی می‌دهند؟


بیشتر بخوانید


اعتبار آن‌ها را بررسی و موشکافی کنید

فقط رزومه کاندید‌ها را مطالعه نکنید بلکه اعتبار آن‌ها را نیز بررسی و موشکافی کنید و تحقیقات خود را به طور کامل انجام دهید که برای این منظور، می‌توانید از داده‌های موردتأیید سایت‌های معتبر نیز استفاده کنید.

برای این کار، نام آن‌ها را گوگل کرده امّا توجه کنید که صرفا به آن چه که در شبکه‌های اجتماعی مشاهده می‌کنید و می خوانید، اعتماد نکنید.

با ذهن باز به صحبت های نامزدهای انتخاباتی گوش کنید

اغلب سیاستمداران، هزینه های هنگفتی را صرفا برای یادگیری سخنرانی در جمع و نحوه برخورد با انواع مختلفی از رأی دهندگان، خرج کرده و برای این منظور، سرمایه گذاری می‌کنند؛ به طوری که حتی برخی از آن‌ها تلاش می‌کنند روی ظاهر و صدای خود کار کنند تا بتوانند طرفداران بیشتری را جذب کنند.

بنابراین، وقتی آن‌ها در صحبت‌های خود از کلمات نرم و مهربانانه استفاده کرده و تلاش می‌کنند خود را خوب جلوه دهند شما هم تمام تلاش خود را کرده که از منطق خود استفاده کنید و با ذهن باز به صحبت‌های آن‌ها گوش دهید و در این میان هم مراقب باشید چراکه گاهی اوقات، سیاستمداران باهوش از کلماتی استفاده می‌کنند که نباید به معنای ظاهری آن‌ها اعتنایی کرد.

به حواشی توجه نکنید

به جای توجه به حملات و اختلافات شخصی که ممکن است بین کاندیدا‌ به وجود آید روی مسائل اصلی و انتخاب خود تمرکز کنید چرا که هر کاندید سیاسی هم مانند افراد دیگر یک گذشته تاریک و روشن دارد و این که در مناظره‌های خود، یکدیگر را متهم به کار‌های غیرقانونی و مشکلاتی در بازه زمانی فعالیتشان کنند هم یک موضوع طبیعی است، چون فضای رقابتی میان آن‌ها حاکم است.

به خاطر ذائقه دیگران، ذائقه خود را تغییر ندهید

همه ما تا حدّ زیادی از فضای سیاست اطلاع داریم تا جایی که می‌دانیم هر کسی می‌تواند به راحتی در شبکه‌های اجتماعی به تخریب چهره هر یک از کاندیدا‌ و یا به طور کلی سیاستمداران بپردازد و واقعیت این است که اگر بخواهیم به صورت منطقی و انسانی به این موضوع نگاه کنیم، این کار اخلاقی نیست. بنابراین، به جای سرگرم کردن خود به حواشی و به سُخره گرفتن مسائل که آینده هر یک از ما در گرو آن هاست و همچنین حمله کردن به هریک از این افراد، به صورت دقیق به مسائل و برنامه‌های آن‌ها نگاه کنیم.

چگونه به صورت عاقلانه رای دهیم؟

هرگز بر اساس شهرت فرد به او رأی ندهید

متأسفانه، برخی از افراد دهن بین هستند و یا طبق هیجانات حاکم بر جامعه عمل می‌کنند و در مقابل، افراد دیگری هم وجود دارند که مشکل آن‌ها این است که یا وقت ندارند و یا به اندازه کافی تنبل هستند؛ به طوری که به خود زحمت نمی‌دهند تا به طور منطقی و عمیق درمورد کاندیدا‌ تحقیق کنند که این ضعف چنین افرادی، فرصتی می‌شود برای رقبای انتخاباتی که از وضعیت اقتصادی مناسبی برخوردار هستند و برای تبلیغ خود ریخت و پاش‌های زیادی می‌کنند و درواقع، این‌ها همان افرادی هستند که بازیگران خوبی در صحنه سیاست هستند. بنابراین، لطفاً هرگز فقط به دلیل معروف بودن یک نامزد به او رأی ندهید.

نحوه کنترل استرس کاندیدا‌ را ارزیابی کنید

فردی که قصد دارد به عنوان رئیس جمهور، خادم مردم باشد باید بداند که این مسئولیت بسیار پرتنش و استرس زاست و نمی‌تواند به کار‌های جامعه بی تفاوت باشد. این در حالی است که بسیاری از این افراد برای این که پیش چشم دیگران، تصویر خوبی از خود به جای بگذارند پول زیادی خرج می‌کنند.

با این وجود، همیشه در میان کاندیدا‌ی ریاست جمهوری، افرادی هم هستند که به هیچ عنوان و حتی در سخت‌ترین شرایط نیز استرس نمی‌گیرند.

به دنبال سیاستمداران به اصطلاح خداترس نباشید

برخی از سیاستمداران، همیشه در طول فعالیت کاری خود و یا برای این که یک جایگاهی را بدست آورند از عبارت خداترس بودن سوء استفاده می‌کنند که باید مراقب این موضوع بود و آن‌ها هم باید توجه کنند که به طور واقعی، حضور خدا را در تمامی دوران کاری خود درنظر داشته باشند.

فقط به دلیل رأی اکثریت به یک کاندید انتخاباتی رأی ندهید

بسیاری از سیاستمداران تمایل دارند که از گروه‌های بزرگ حمایت کنند تا بتوانند فورا آرای اکثریت را بدست آورند که اگر شما هم جزء این گروه از رأی دهندگان هستید باید بدانید که با این کار، حق انتخاب خود را می‌گیرید. بنابراین، باید بدانید که اگرچه گوش دادن به پیشنهاد‌های دیگران ایرادی ندارد، امّا جوّ حاکم نباید باعث شود به این فکر بیفتید که به کاندیدی رأی دهید که توانسته اکثریت آرا را بدست آورد.

به طور خلاصه، به هیچ فردی اجازه ندهید که انتخاب شخصی شما را تعیین کند.

به سخنان منتقدان گوش دهید، امّا از افرادی که با کاندیدی زاویه دارند و در حقیقت، از متنفرها اجتناب کنید چراکه این افراد همیشه متنفر بدنیا می‌آیند و بزرگ می‌شوند تا همیشه منفی باشند و ویژگی اخلاقی آن‌ها به گونه‌ای است که هرگز به طور واقعی کسی را دوست ندارند و تنها چیزی را که می‌دانند مخالفت کردن با افرادی است که شخصا علاقه‌ای به آن‌ها ندارند و هرگز سعی نکنید که با آن‌ها در این خصوص بحث کنید چراکه هیچ سودی ندارد. این در حالی است که منتقدان، واقعا شرایط را درک می‌کنند و به آن آگاهی دارند.

گوش دادن به صحبت‌ها و نقد و نظرات منتقدان به شما کمک می‌کند تا مسائل را بر اساس واقعیت‌ها و نه صرفا نظرات شخصی و به صورت غرض ورزانه بسنجید.

به آن چه که کشور ما نیاز دارد رأی دهید نه به آن چه که شما نیاز دارید

اغلب سیاستمداران طوری رفتار می‌کنند که گویی واقعا فقرا را دوست دارند و شاید به ظاهر چنین باشد، امّا در عمل چیز دیگری را نشان می‌دهند. این که در صورت نیاز، کمک‌های آن‌ها را بپذیرید بسیار خوب است، امّا این بدان معنا نیست که لزوما باید به افرادی که به شما کمک می‌کنند، امّا صلاحیت لازم را ندارند رأی دهید.

بیایید جلوی این طرز تفکر را بگیرید و یک‌بار برای همیشه به آن چه که صلاح کشور است رأی دهید نه به منافع خودتان.


بیشتر بخوانید


ترجمه از فاطمه میرزایی دخت

انتهای پیام/

 

 

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۳
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۰۵ ۱۹ خرداد ۱۴۰۰
هر بار یه چی گرون شد.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۵۹ ۱۹ خرداد ۱۴۰۰
یکبار عاقلانه رای بدیم.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۴۲ ۱۸ خرداد ۱۴۰۰
اول جوانیمو بهم برگردونین شغل بهم بدین زن بدین چشم
Iran (Islamic Republic of)
م. ش.
۰۰:۳۸ ۱۹ خرداد ۱۴۰۰
هنوز فلسفه این انتخاب رو متوجه نشدین متاسفانه! این مواردی که گفتین بخاطر انتخاب ناصحیح افرادی بود که به دلیل نبود شما، چنین گرفتاری برای شما و دیگران حاصل شد. خالی کردن صحنه نتیجه اش همین میشه متاسفانه!
Iran (Islamic Republic of)
ت
۲۳:۰۸ ۱۸ خرداد ۱۴۰۰
آزموده را آزمودن خطاست
Iran (Islamic Republic of)
محمد.ن.ک
۲۳:۰۴ ۱۸ خرداد ۱۴۰۰
یک بار برای صلاح کشور رأی دهید نه منافع خود!
یعنی تا الآن منافع ما ملت،که به کاندید خاصی رای دادیم چی بوده که حالا به صلاح کشور تغییر نامش دادی؟؟؟؟
بخدا آب به جوی رفته دیگه بر نمی گرده....
نه دلار میاد 1000 تومن!
نه مرغ میاد 7000 تومن!
نه برنج میاد 17000 تومن!
نه روغن میاد 5000 تومن!
و ...هزاران جنس دیگه.
و این سیاستی تغییر ناپذیر است که قانونش کردن که تو این دوره 4 ساله مثلا دلار بره 40/000 تومن و ....
و ضررش رو ما مردم داریم میکنیم.
موقع انتخابات میکننش صلاح کشور،رای که دادیم،از بالا نزول عذاب ها از ناحیه ی بی کفایتی و بیخیالی مسئولین،بگیر که اومد.
شناسنامه ی بنده دیگه جایی برای اینکه مهر انتخابات بزنن توش ندارم مگه اینکه عکسمو بکنن مهر رو بزنن جای عکس.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۴۴ ۱۸ خرداد ۱۴۰۰
بله
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۳۹ ۱۸ خرداد ۱۴۰۰
بی عدالتی گسترده ای در جامعه حکمفرماست فاصله طبقاتی ثروتمندان روز بروز ثروتشان بیشتر و فقرا فقیر تر ثروتمندان از جمله کارخانه داران و شرکتها و بسیاری جاها از کارگران مفت و مجانی با حداقل حقوق بدون هیچ مزایایی دارند بهره میبرند و ثروت انبوهی جمع اوری میکنند متاسفانه بازرسان هم اصلا توجهی نمیکنند من خودم کارگر پمپ بنزینم با کمترین حقوق بدون بیمه بدون هیپ مزاییای نه از اداره بیمه میاند نه اداره کاری فقط بازرس شرکت نفت میاد انم برا راه گم کنی یک بیست لیتری پیدا کنه بگه قاچاق سوخت میکنند واقعا خیلی احمقانانه اگه مرد هستید عدالت را رعایت کنید هیچ کسی کارشا درس انجام نمیده دولت روحانی بسیار دولت بدی بود افتضاح
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۲۸ ۱۸ خرداد ۱۴۰۰
شما یار آقای مهر علی زاده نیستی داداش؟؟؟؟؟!!! تمام این نشونی هوایی که دادی حتی به همتی هم نمیرسیدیم.
Iran (Islamic Republic of)
م. ش.
۲۲:۱۸ ۱۸ خرداد ۱۴۰۰
این متن ترجمه شده بود ولی گویا بومی سازی شده بود، خوب بود، ممنونم. حس متن خارجی رو پیدا نکردم. متشکر
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۱۷ ۱۸ خرداد ۱۴۰۰
مگه انتخابات کیه ؟
Canada
ناشناس
۲۲:۱۱ ۱۸ خرداد ۱۴۰۰
اگر صداقت و وجدان داشته باشیم
باید رای به منافع کل ملت دهیم نه
منافع شخصی
تا منافع خودمان هم تامین شود
Iran (Islamic Republic of)
Bakhtiyari
۲۱:۵۷ ۱۸ خرداد ۱۴۰۰
هم منافع کشور و منافع ملی و هم منافع خود و خانواده را باید دید .
پس سرباز خدمت و سرباز اقتصاد گزینه خوبی است.
آخرین اخبار