به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،پوره سیب زمینی را همیشه میشود درست کرد، امروز از شما میخواهیم از آن دست بردارید و سیب زمینی شیرین را به یک سوپ خوشمزه و نرم تبدیل کنید. آماده سازی مواد و پختن سوپ ۴۰ دقیقه بیشتر زمان نمیبرد. با ما همراه شوید.
مواد لازم برای تهیه سوپ بیکن و سیبزمینی شیرین
بیکن خرد شده چهار ورق
پیاز قرمز خرد شده یک عدد
سیر له شده دو حبه
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
سیبزمینی شیرین بدون پوست و خرد شده سه عدد
سوپ مرغ آماده چهار بسته
آب لیموی تازه به مقدار لازم
طرز تهیه سوپ بیکن و سیبزمینی شیرین
مرحله اول
یک قابلمه بزرگ را روی شعله متوسط گرم کنید و بیکنها را درون آن بپزید. بعد آنها را روی کاغذ روغنگیر بگذارید تا خشک شوند. پیازها را درون همان قابلمه بریزید و آنها را حدود ۵ دقیقه تفت دهید تا نرم شوند.
سیر را اضافه کنید و حدود ۲ دقیقه دیگر تفت دهید تا عطرش بلند شود. با نمک و فلفل هم آنها را طعمدار کنید.
مرحله دوم
سیبزمینی شیرین و مایع سوپ را اضافه کنید. هنگامی که بخار از روی آن بلند شد، شعله را کم کنید و ۲۷ تا ۳۰ دقیقه آن را روی حرارت بگذارید تا سیبزمینیها نرم شوند.
مرحله سوم
سپس آن را با مخلوط کن دستی هم بزنید و تا صاف و یکدست شود و در انتها آب لیمو را نیز به آن اضافه کنید.
مرحله چهارم
سوپ را گرم و تازه به ظرف منتقل کنید و بیکنهای پخته شده را رویش بریزید، و بلافاصله سرو کنید.
منبع:کتاب کاله
انتهای پیام/