به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، محمد شجعی مدیر جهاد کشاورزی کاشمر گفت: تولید ماهیان گرم آبی در استخرهای ذخیره آب کشاورزی باتوجه به میزان درصد تعویض مدار آب و هوادهی به میزان یک تا ۳ کیلوگرم در مترمربع میباشد که چنانچه هوادهی نشود میزان تولید به نیم کیلوگرم در مترمربع کاهش مییابد.
او افزود: دوره پرورش ماهی حدود هفت تا هشت ماه، به طول دوره گرما در هر منطقه بستگی دارد.
بیشتر بخوانید
مدیر جهاد کشاورزی کاشمر ادامه داد: آبهای زیرزمینی دارای گازهای مضر و اکسیژن کم هستند که برای پرورش ماهی مناسب نیست؛ لذا برای خارج کردن این گازها هوادهی لازم است.
مدیر جهاد کشاورزی کاشمر بیان کرد: میزان اکسیژن در آب برای ماهیان گرم آبی روزانه برای هریک کیلوگرم ماهی ۱۷۰۰میلی لیتر اکسیژن مورد نیاز است.
او با اشاره به برتری کاشمر در وجود استخرهای ذخیره آب درمنطقه تصریح کرد: با وجود استخرهای ذخیره آب در بخش کشاورزی منطقه میتوانیم یکی از برترین تولیدکنندگان ماهی باشیم، همچین باتوجه به آب شیرین منطقه در سایر رشته ها مانند پرورش ماهی زینتی که دارای سود خوبی است اشتغال زایی کنیم.
انتهای پیام//ه.ش